torstai 11. elokuuta 2011

The sweetest blog -tunnustus

Olen saanut ensimmäisen blogimaailman tunnustukseni häähullulta Miloulta. Joka asiasta sitä nykyään herkistyy, kun tämä tunnustus toi silmäkulmaan kyyneleen... :D Kiitos!






Tunnustus sisältää kolme kysymystä, joihin pitää vastata:
lempivärini, lempiruokani ja paikan, jossa haluaisin käydä.

Ykköslempivärini on ollut musta, niin kauan kuin muistan.
Muita omalta tuntuvia värejä ovat kausittain vuorotellen valkoinen, tummanpunainen (kuinka ollakaan kärjessä häiden teemavärit :] ) ja harmaa.

Kuva: The Perfect Palette

Kuva: The Perfect Palette



Lempiruokaa on kauhean hankala nimetä, olen niin kaikkiruokainen. Olisi helpompi sanoa, mistä en niin pidä. Mutta jos saa "muutaman" mainita, niin lemppareita ovat isin savustamat muikut ja lohi, äitin lihalättänät (pienten jauhelihapihvien tapaiset herkut) ja melkein kaikenlaiset pizzat. Itse osaan tehdä törkeän hyvää tulista kanakastiketta ja ravintolamenuissa jään jumittamaan tällä hetkellä aina vuohenjuustoa sisältäviin kanaruokiin. Ainiin! Ja grillikaudella ei ole mitään parempaa kuin pekoniin käärityt, tuorejuustolla täytetyt herkkusienet, omnomnom.



Skotlanti, kuva: http://www.telegraph.co.uk/travel/
Olen jonkin verran matkustellut ja todennut, että Suomi on maailman paras paikka. Pillahdin itkuun onnesta nuorempana kahden viikon Euroopan matkan jälkeen, kun pääsin takaisin kotiin ja näin ihania, kauniita, suomalaisia koivuja ♥ Silti, sitä tulee haaveiltua jos jonkinmoisista matkoista. Jokin minua vetää samoilemaan sumuisille Irlannin tai Skotlannin nummille ja paikallisiin pubeihin kuuntelemaan maailman mahtavinta murretta. Hääblogi kun on kyseessä, en malta olla myöskään mainitsematta Mauritiusta, joka tuolla takaraivossa tikittää ja johon ihan kauheasti haluaisin!
Mauritius, kuva: http://freeleadshq.com/


Haluan jakaa The sweetest blog -tunnustuksen edelleen eteenpäin seuraaville blogeille:

Modern Bride hääblogi - Blogi täynnä ideoita muille morsiamille sekä huolella mietittyjä hääsuunnitelmia, jotka eivät kangistu kaavoihin ♥
Vintage Bride's Diary - Kaikkea kaunista, herkkää, tyylikästä ja yhteensopivaa ♥

1 kommentti: