sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sunnuntai, tj 6

Elämäni viimeinen neitisunnuntai.

Rauhallinen aamu. Värjättiin minun hiukset kunnolla tummanruskeiksi. Minkä kampaajan maailma miehessä menettääkään :) Nyt on hyvä väri, en tiedä kaipaankokaan enää vaaleampaa väriä rouvatukkaan, niinkuin aikaisemmin suunnittelin.

Iltapäivällä keskustaan. Käytiin Akateemisessa katsomassa paksumpaa tulostuspaperia vieraskirjana toimiviin kortteihin, mutta ei löytynyt.
Kolmeksi tanssitunnille, iiik! Saatiin miehen äidiltä joululahjaksi yksityistunteja tanssikouluun häävalssin opettelua varten. Tanssikoulu oli aluksi vähän shokki ihmispaljouden ja pienten tilojen vuoksi, mutta kun päästiin omaan rauhaan opettajan kera, tuli hyvä fiilis. Me osattiinkin jo vähän tanssahdella, saatiin oikein kehuja :) Onneksi meille molemmille on suotu rytmitaju. Yks-kaks-kol yks-kaks-kol.

Häähässäkän keskellä meidän pyykkikone halusi hajota, joten tanssitunnilta tultaessa käytiin ostamassa uusi, niinkuin ei rahanmenoa olisi muuallekin. Uusi kaunis pyykkäri kotiutuu alkuviikosta.
Viereisestä kaupasta shoppailin vielä bussia odotellessa kympillä kamalat talvipopot, sellaiset ugg-kopiot, jotka saattaisivat toimia ulkokenkinä lauantaina. Eihän ne varmaan hirmuisesti sieltä puvun alta näkyisi?

Kotona väänsin taaaas lisää pompomeja kattoon ripustettavaksi. Eivät kyllä ole mitenkään mukavia tehdä, mutta eipä auta. Toivottavasti ovat vääntämisen arvoisia ja näyttävät juuri niin hienoilta paikoillaan, kuten päässäni ne kuvittelen.



Illalla kaason mies toi vielä miehelle valokuvauspömpelin materiaaleja (älkää kysykö, ihmeellinen laitos tulossa). Minä rustasin Bodyguardia katsellen lukuja pitopalvelua varten kohdilleen. Vieraslista varmistui: 55 aikuista, 7 lasta - siinä ruokittavat suut. Sekoittelin vielä uudelleen tehtyä pöytäjärjestystä. Aika pätevältä se nyt näyttää, tai tuskinpa siitä ainakaan parempaakaan saa.

Hurjaa, nyt se hääviikko sitten alkaa. Minulta on kyselty jo pitkään, että jännittääkö. Toistaiseksi olen vastannut kieltävästi, mutta mielipide saattaa muuttua jo lähipäivinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti