perjantai 17. kesäkuuta 2011

Somistusidea

Kun saan jonkin - omasta mielestäni loistavan - idean, jää se kummittelemaan mieleen, eikä anna hetken rauhaa. Joskus jonkin ajan päästä, en enää tiedä, mikä ideassa oli muka niin upeaa.

Eilen sain idean. Pitää kirjoittaa se auki - makustella, pohtia ja palata siihen jonkin ajan päästä. Olisiko siitä sitten oikeasti mihinkään.


Lumihiutaleet.

Kuva: kaboodle.com

Olen vähän ahdistuneena ihaillut kanssamorsianten upeita teemoja ja niiden ympärille rakennettuja somistuksia, vieraslahjoja ja tunnelmaa. En keksi mitään teemaa meille! Ainakaan sellaista, joka jatkuisi läpi koko häiden ja näkyisi joka osa-alueella. Onhan meillä talvi ja selkeät värit, mutta jotain tuntuisi puuttuvan.

Jostain (no daa, talvesta) sain idean lumihiutaleista, joita jo nyt olen käyttänyt kutsumalleissa. Idea jalostui ja aloin googlettamaan ohjeita virkatuista lumihiutaleista. Löysin kaunottaria! 

Kuva: thriftyfun.com
Virkattuja lumihiutaleita voisi laittaa tärkättynä roikkumaan valkeiksi spreijatuista oksista, joita tulee pöytäkoristeiksi. Niitä voisi käyttää lasinalusina ja koristella vieraslahja-kynttilöiden sitomisnauha. Ne voisivat jollain tapa olla osa pöytien nimikylttejä. Erikokoisia ja näköisiä virkattuja lumihiutaleita voisi myös asetella mustalle kaitaliinalle pöytiin. Lumihiutale voisi koristaa myös kutsun ympärille tulevaa satiininauhaa. Haaveilen salaa ei-elävästä kimpusta, voisiko se olla tehty kankaasta ja siinä olisi virkattuja lumihiutaleita. Pitäisikö hääpukuun tai boleroon tai huiviin tai ulkotakkiin kiinnittää muutama lumihiutale. Ja laukkuun luonnollisesti! Olisiko jo aivan liikaa, jos niitä olisi kampauksessakin :D

Oikein innostuin :) Voi kunpa tästä olisi nyt johonkin! Olisi morsiamelle ja kaasoille ja anopeille virkattavaa :)

Kuva
Kuva: safshop.com
Kuva: marthastewart.com

9 kommenttia:

  1. Kiva idea minusta! Kuten itsekin epäilit, niin ehkä niitä ei kannata aivan joka paikkaan laittaa, mutta harkitusti. :)

    VastaaPoista
  2. Minusta ihana idea! Hiutaleita kannattaa käyttää harkitusti, muttei silti kuitenkaan liian vähän ^^

    Pöytien koristelussa lumihiutaleiden kanssa voisi käyttää lasisia/muovisia "jääpuikkoja", kirkasta koristemurskaa tai muuta talviteemaan sopivaa.

    VastaaPoista
  3. Ooh, virkattuja hiutaleita! Upeaa!

    Meidän häissä on teemana vain pinkki, kuten oli omilla synttäreillänikin taannoin. Kaikki tietävät että rakastan pinkkiä=)No toinen teema on rakkaus ja kolmes varmaan musiikki, sillä meillä on muusikkoja joka lähtöön sekä perheessä että vieraissa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista :)

    Harkitusti, mutta tarpeeksi, että idea muodostuu kokonaiseksi :) Näin juuri.
    Minulla on päässäni kaunis kuva meidän juhlapaikasta koristeluineen. Kunpa sen saisi toteutettua edes jotenkin sinne suuntaan.

    VastaaPoista
  5. Hauska idea! Olipa hassu törmätä hääilo-lehdessä mainintaan sun blogista :)

    VastaaPoista
  6. Miss Secret: Olin eilen ihan ihmeissäni, kun luin blogistasi, että minua on lainattu Hääilo-lehdessä. Hui! :) Hyvä kun postasit aiheesta, en olisi muuten asiasta tiennytkään.

    VastaaPoista
  7. Mun mielestä on tosi jännää, ettei he kysyneet mitään lupia tekstien julkaisuun lehdessä :O Aika pelottavaa minusta vaikka kivahan noita oli sieltäkin lukea :D

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Sinulla näyttää olevan hääjärjestelyt jo hyvässä pohdinnassa :)
    Olemme Hey Look ja olemme erikoistuneet häiden stailaukseen. Rakastamme häitä ja haluamme tehdä niistä persoonallisia ja parin näköisiä. Etsitkö paikkaa, joka toteuttaisi teille unelmienne hääkutsut ja muut tarvittavat graafiset materiaalit häihinne? Entä unelmoitko kauniista häistä, jossa jokainen yksityiskohta on tehty kauniisti ja teidän näköisesti? Stailaamme kokonaisuuden juuri teidän näköiseksenne. Teemme kutsut ja somistamme tilan. Valokuvaamme myös upeat ja tunnelmalliset kuvat kihlajaiskuvista kiitoskortteihin. Teemme myös kauniit kukka-asetelmat ilman floristien hintalappua. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää, tutustu blogiimme, nettisivuihimme ja ota yhteyttä. Toteutamme mielellämme vain osan (esim kukat tai kutsut) tai koko visuaalisen hääunelmanne.

    Toivottavasti kuulemme sinusta pian :)

    Ystävällisesti,

    Lotta Norokytö | Hey Look Oy
    lotta@heylook.fi | heylook@heylook.fi

    web: heylook.fi | blog: blog.heylook.fi
    twitter: http://twitter.com/#!/HeyLookLotta
    facebook: http://www.facebook.com/heylook.fi

    VastaaPoista