maanantai 28. marraskuuta 2011

Kutsukaaos

Kutsujen lähettäminen venyy. Se ei ollut varmaankaan etukäteen mikään suuri yllätys tämän meidän perheen tuntien. Saavat nyt sitten joutua joulupostin mukana runnottavaksi. Nyyh.

Kutsujen mukana lähetettävät kartat, jotka pitää jonkun mielestä olla olemassa (mua ärsyttää koko läpyskät), on sulholla työn alla. Viitisentoista kutsua on askarreltu kannen koristuksia lukuunottamatta valmiiksi. Kannen koristelu on päättämättä, koska minun mielestäni hieno muutamin lumihiutalein koristeltu kansi sulhasen mielestä "kaipasi vielä jotain". Pöh. Kun nyt vielä sitten sanoisi, että mitä se kaipaa! Kaikki korttipohjat on kuitenkin leikattu valmiiksi, että senkun liimaillaan painosta tulleet materiaalit kohdilleen ja viritetään satiininauhat kannen ympärille. Kutsut on pakko saada postituskuntoon tällä viikolla - tai ainakin niin, että ovat itsenäisyyspäivän jälkeen valmiita postin kuljetettaviksi. Lopullinen vieraslistakin on hakusessa, enkä kaikkia osoitteitakaan vielä tiedä.
Myös kuoria ajattelin vähän koristella. Kuoret ovat neliönmuotoiset ja valkoiset, joihin ajattelin painaa mustia lumihiutaleita kuoren yläosaan. Jospa tällä tempulla saisi valkoreunaiset postimerkit kauniimmin esiin valkoisesta kuoresta.

Tajusin myös viime viikolla, että kun kutsut lähtevät, tulisi lahjalistan olla valmis. Sulhanen päätti, että naimakaupat.comin lahjalista on visuaalisesti aivan liian karmiva (vaaleanpunainen), joten hän koodaa kauniimman omalle palvelimelle. Noh, se on tietysti myös vielä tekemättä. (Tai sitten asioita tapahtuu salassa, ja minut vielä yllätetään positiivisesti). Mutta apua! Mitä vähän huokeampia lahjatoiveita voisimme laittaa listalle? Nyt olen sinne suunnitellut vasta Arabian Runo -astioita, jotka ovat törkeän kalliita. Olisiko ideoita?

1 kommentti:

  1. Tsemppiä vaan kutsujen kanssa, kyllä ne vielä muotonsa löytää! Oli melkonen urakka. Me saatiin sunnuntaina postiin kutsut ja nyt on jotenki epätodellinen olo. Alkaa nimittäin kaikki tuntumaan todellisemmalta ku kutsut on lähteny matkaan :)

    VastaaPoista