sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Palkintona pukusovitus

Olen nyt laihtunut 19 kiloa. Se on niin paljon, että tuleva anoppi ei tunnistanut minua! Törmäsin häneen kaupassa ja tervehdin. Sekunti hiljaista ja anoppi toteaa iloisena, Hannako se siinä. Minä järkyttyneenä: Eeii, kun mimo... 5 sekunttia hämäävää hiljaisuutta, kunnes anoppi hengähtää "herranjestas, en tunnistanut, oletpas laihtunut" :o Olemme nähneet viimeksi joskus alkukesästä, joten onhan muutosta siitä tapahtunut. Aika hurjaa silti, että miehen oma äiti ei tunnistanut tulevaa miniäänsä :D

Laihtumisen kunniaksi kokeilin tänään hääpukuani ♥ Se on edelleen aivan ihana! Pukuhan oli ostettaessa vähän liian pieni ja vetoketju ei mennyt kokonaan kiinni. No nyt meni. Yläosasta puku oli juuri sopiva, vyötäröltä ja lantiolta saisi olla jo kireämpikin. Suunitelmani nöyrityksen vaihtamisesta vetoketjun tilalle sai siis vahvistusta ja todennäköisesti marssin tammikuussa ompelijan tykö tekemään muutokset.

Uskaltaudun laittamaan muutaman kuvan (voipi klikata isommaksi):




Olen harrastanut pitkin syksyä nettiostoksia ja hankintojen listalla on mm. kolme eri huntua. Tuossa kuvissa nähtävillä niistä kaksi. Olen aivan rakastunut tuohon pitkään ja pehmeään huntuun (oikea kuva). Jospa se olisi kirkossa ja tuon toisen lyhyen vaihtaisi sitten pippaloihin. Kolmas huntu on myös pitkä ja siinä on kirjailuja reunoilla. Sekin on kaunis, mutta ehkä hitusen liian valkoinen ivoryyn pukuuni.

Etsy-neitsyyteni menetin myös muutama viikko sitten kun ostin sieltä mahdollisen kaulakorun häihin. Sovituskuvassa näkyy vähän huonosti, alla parempi kuva Etsystä. Minun versiossani helmet ovat mustat.
Kuva: Etsy, AnnsCrafts shop

Samaan tyyliin haluaisin löytää korvakorut ja rannekorun.

13 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon painonpudotuksesta! Täällä yksi morsian kamppailee myös liikakilojen kanssa. Puku pitäisi muutaman kuukauden kuluttua laittaa päälle ja uhkaavalta tuntuu ettei se mahdu. Joka toinen päivä lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja joka toinen päivä kannan karkkia ja muita herkkuja kotiini.

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, miten upea painonpudotus, kun ei anoppikaan enää tunne! olen erittäin sopusuhtaisen näköinen kuvissa.

    Itsekin olen pudottanut pikkuhiljaa hyvän määrän kiloja ja ovat pysyneetkin poissa.

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis kyllä tuo sinun pukusi <3 Ja onhan se saavutus jo aivan upea jos ei anoppikaan meinannut tunnistaa ;D

    VastaaPoista
  4. Hurjan määrän painoa olet pudottanut, onnea!

    Jouduin itse tilaamaan kokoa suuremman puvun kuin olin ajatellut. Leveä selkäni ei mahdu pienempiin mekkoihin (34/36), kun taas vyötäröni ja lantioni ovat taas huomattavasti selkää pienemmät. No, ompelija ottaa sitten sivuista aikanaan sisään, hyvä näinkin.

    VastaaPoista
  5. Wau! Onnea saavutuksesta! Ja puku näyttää upealta päälläsi. :)

    VastaaPoista
  6. Upea oli minunkin mieleeni noussut adjektiivi!

    VastaaPoista
  7. Ihana puku, joka istuu oikein kauniisti :)

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtava suoritus! Onnea :) Puku on kuin tehty sinulle istuu niin hyvin, aivan ihana! Onnistumisesi antaa itsellekin tsemppiä kilojen karistamisessa.

    VastaaPoista
  9. Aivan mieletön suoritus! Ja upea puku!!! Mahtavaa, nostan hattua, kumarran ja taputan! Ja pakahdun ihailusta! :D UPEETA! Onneksi olkoon, olet sankarini! :)

    VastaaPoista
  10. Onnittelut huikeasta painonpudotuksesta!! Tästä sitä saa kyllä parhaiten tsemppiä omaankin treenailuun. Ja tuo pukusi on kyllä todella kaunis. Enkä kyllä voi olla ylistämättä tuota pitkää huntuakaan (vaikken normaalisti kovin huntu-tyypppiä olekaan)! :)

    VastaaPoista
  11. Katselin sun vanhoja postauksia ja törmäsin tähän hääpukupostaukseen. Mietin pitkään, että miksi hääpukusi näyttää niin tutulta, kunnes katsoin koneelta omia sovituskuvia ja tajusin sovittaneeni samaa pukua! :D Tuo puku kuului itselläni kärkikolmikkoon, mutta tippui sitten sen vuoksi kun ei tuntunut niin "omalta". Täytyy kuitenkin sanoa, että tuo oli sovittamistani puvuista kaikista mukavin, kevyin ja viilein päällä.

    Hyvän valinnan oot tehnyt, puku sopii sulle älyttömän hyvin! :)

    VastaaPoista
  12. aaah!! Todella kaunis hääpuku! <3 Oon jo jonkin aikaa seuraillut sun blogii ja tykkään!

    VastaaPoista