maanantai 31. lokakuuta 2011

Kaasopalaveri, check

Ensimmäinen virallinen hääsuunnittelu-kaasopalaveri on nyt ohi ja täytyy sanoa, että on superhyvä mieli. Istuimme viime perjantaina alas ja vietimme rankan työviikon jälkeen illan pää höyryten hääasioita. Hyvin huomasi, että oli perjantai, sen verran lennokkaiksi jutut välillä yltyivät :D Ihanaa oli kuitenkin taas huomata, miten hyvin ennen toisilleen tuntemattomat kaasot tulevat toimeen ja meillä on kivaa yhdessä. Bestman ei valitettavasti päässyt paikalle, mutta hänen roolinsa häissä tuskin kovin suureksi muodostuukaan. BM saa keskittyä pitämään sulhon järjissään meidän naisten kaakattaessa ;)

Kuva: D Altman


Muutamia muutoksia tuli hääjuhlainfoon, joka täytyisi nyt kiireen vilkkaa saada painokuntoon. Ilmoittautumisten vastaanotto nakittui nyt kaasoille, kun se alunperin oli ajateltu meille miehen kanssa. Esittelin kaasoille läppärini syövereistä alkuvuodesta alkaen keräämääni häämateriaalia ja näytettiin kuvia juhlapaikalta, jota tammikuussa kävimme sulhon kanssa katsomassa. Mietittiin myös ohjelmaa ja tehtiin alustava ohjelmarunko. Ohjelman suunnittelulle annoimme kaasoille isompaa roolia. Kerrottiin mitä ja minkä tyylistä ei ainakaan haluta ohjelmaksi, mutta kaikkea meidän ei tarvitse ennalta tietää. Jotain jännitystä sitten illaksikin :) Bändin suhteen tehtiin myös vihdoin päätös ja pyydetään jo vuosia häihin suunnittelemani kaverikaksikko sinne soittamaan. Toivottavasti ovat edelleen vapaat... Stressi helpottuu kovasti, kun saa päätöksiä aikaiseksi!

Suunnitelmieni lisäksi esittelin myös vannehameen ja muutaman hunnun, jonka olen hommanut kaikessa hiljaisuudessa. Kannoin pöytään myös läjän hommaamaani somistusmateriaalia eli timantteja, satiininauhoja, terälehtiä ja alkutekijöissään olevia virkattuja lumihiutaleita. Pukua sovitetaan sitten seuraavan kerran, kun näissä merkeissä nähdään eli muutaman viikon sisään kutsuaskartelujen lomassa.
Tuli kerralla konkretiaa lisää hääajatuksiin! Jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti