lauantai 22. lokakuuta 2011

Kimppu

Olen katsellut taas sillä silmällä hääkimppuja. Ja ihan just meinaan vaihtaa alaa ja opiskella floristiksi. Niin  u p e i t a  juttuja kun olen löytänyt! Haaveena kimpuksi minulla on tiivis, pallomainen, todennäköisesti vaan yhdenlaisista kukista koostuva kimppu. Mahdollisia kukkia ovat neilikka, jaloleinikki, kalla ja daalia. Nou-nou-kukkia ovat ainakin lilja, orkidea ja ruusu. Lilja siksi, että se on minulle täysin hautajaiskukka; orkidea siksi, että ihanuudestaan huolimatta se on liian hentonen, eikä varmaan tykkää pakkasestakaan ja ruusu siksi, koska se on liian tavallinen.

Värinä tulee olemaan tummanpunainen. Haaveilin jossain välissä myös valkoisesta kimpusta, mutta se voi olla vaarallinen väri. Valkoinen kun tuppaa kukissa tarkoittamaan joskus vaaleanvihreää, eikä se ollenkaan istu ajatuksiini. Valkoisessa kimpussa näkyy ehkä parhaiten myös kukkien huonontuminen päivän aika ja meidän hääpäivän kaunis kirpeä pakkanen varmaan aiheuttaa omat ongelmansa kukkasille. En kyllä tiedä miten nuo minun kukkaehdokkaanikaan pakkasesta selviävät. Toivottavasti joku niistä edes jotenkin.

Lätinät seis. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:


Kimppu 1: Neilikkakimppu koristuksilla. Ehdoton tämän hetken suosikkini. Minun kimppuni tulisi luonnollisesti olemaan tummanpunaisista neilikoista. Koristukset voisivat olla mustavalkoiset, ehkä niitä lumihiutaleita teeman mukaisesti?




Kimppu 2: Muutama kauniskaunis daaliakimppu. Näissäkin on väri väärä, mutta tummanpunaisena varmasti yhtä kaunis. Musta silkkinauha varteen.



Kimppu 3: Kallakimppu höyhenherkuin. Ihanan dramaattinen ja voimakas kimppu. En tiedä taisteleeko liikaa kuitenkin aika romanttisen ja herkän pukuni kanssa.

Kimppu 4: Tämä kimppu on kummitellut minun mielessäni jo viime talvesta saakka. En tiedä mitä kukkia ovat, mutta varmaan tuollaisia kukkapalloja saisi rakennettua esim. neilikasta. Musta nauha ja punaisia palloja. Oih!



Sitten muuten vaan upeita kimppuja, jotka ei ehkä sellaisenaan kolahda, mutta pienin muutoksin varteenotettavia vaihtoehtoja:

Kimppu 5:


Kimppu 6:


Kimppu 7:

Kimppu 8:
Tuolla on tuota ihanaa jaloleinikkiä!

Kimppu 9:


Mikä olisi sinun suosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Tykkään kolmosesta, kallakimpusta höyhenillä :) Voiskohan noi höyhenet olla esim. sellasia harmaita (strutsin värisiä :-o ), jos tuntuu liian dramaattiselta noin? Kuhan heitin. Toi kimppu on ihana :).

    VastaaPoista
  2. dahlia kimppu oli ihana. kallakimppu höyhenillä on hauska idea ja toi kimppu numero 8 näyttää myös hauskalta ja erilaiselta.

    VastaaPoista