sunnuntai 9. lokakuuta 2011

139

Olen viime päivinä miettinyt taas tarkemmin vieraita, kutsuja, hääinfoa ja lahja-asioita. Ja pelkän miettimisen sijaan pitäisi alkaa saada valmistakin aikaan pikkuhiljaa - häihin on 139 päivää eli noin 4,5 kuukautta. Kun joulukin on tässä välissä, tämä aika menee hurjan nopeasti.


Vieraat
Käytiin aiemmin viikolla miehen kanssa joskus keväällä tehtyä vieraslistaa läpi ja päivitettiin se vastaamaan tätä hetkeä. Listalla on 69 nimeä. Ehkä hiukan liikaa ja muutamia leikkauksia varmaankin vielä tehdään ennen lopullista kutsujen lähetystä.


Kutsut
Meidän kutsuthan on suunnitellut Hey Look. Kutsudesign on valmis ja se on ihana. Vielä muutama päätös pitäisi tehdä, että saisin kutsut painon huomaan. Alla muutama sneak peak designista :)


Juhlainfo
Kammoan "hassuja" juhlaohjesääntöjä, joiden on tarkoitus olla hauskoja. Huumorintajuttomuuteni ilmeisesti nousee taas pintaan, koska minusta ne aiheuttavat lähinnä myötähäpeää.

"Hääjuhla on vakava tilaisuus. Jos DJ kielloista huolimatta saapuu, hänelle älköön tarjottako enempää alkoholia kuin mitä välttämätöntä on, sillä DJ:n humaltuessa esitettävä ohjelmisto saattaa muuttua nopeatempoiseksi. Jos näin kuitenkin pääsee käymään, on musiikin tahdissa liikehtiminen suotavaa, jopa toivottavaa mahdollisesta kahdesta jalasta huolimatta." 

*puistatus*

Ehkä vielä pahempia on murteella väännetyt säännöt! Mutta kuten aina, jokainen tavallaan. Jos huumorilla höystetty juhlaohjesääntö on se, mitä morsian ja sulhanen on aina halunnut, toteuttakaa pois. Meille se ei vaan millään tasolla sovi.

Koska meidän kutsu on todella pelkistetty, tarkemmalle hääjuhlainfolle on kuitenkin suuri tarve. Bongasin naimisiin.infon suuresta ideakeitaasta aivan mielettömän hienon hääinfon, jota aion lainata meidän infon pohjaksi. Liisan suunnitteleman infon voi kurkata täältä.


Lahjalista
Koska juhlainfossa pitäisi kertoa jotain lahjoistakin, olen alkanut tehdä meidän lahjalistaa naimakaupat.com:n työkalulla. Vähän arveluttaa tuo palvelu, mutta en oikein parempaakaan löytänyt. Mennään naimisiin -lehden sivuilla olisi paljon kauniimpi lahjalista, mutta nettisivujen osoite, malisilla.fi, tuo suoran assosiaation minun eksääni, joten se siitä :D

Toivomme lahjaksi rahaa häämatkaa varten. Mutta koska minusta tuntuu, että perinteisempi väki kammoaa rahalahjoja ja haluaa tuoda jotain konkreettista, teemme pienehkön listan myös tavaralahjoista. Tällä hetkellä se koostuu ainoastaan törkeän ihanista ja kalliista Arabian Runo Syyshehku, Talvitähti ja Hallamarja -astioista, joita haluanhaluanhaluan!



2 kommenttia:

  1. Meilläkin oli alaunalkaen ajatus laittaa pieni lahjalista mukaan, mutta emme sitten laittaneetkaan. Minusta siinä on vielä suurempi mahdollisuus alkaa saada sitä sun tätä listan ulkopuolelta, kun ihmiset ajattelevat että juu tavaralahjajahn on heille ihan ok. Voin toki olla ihan metsässäkin ajatukseni kanssa ja kivahan s eon, jos saatte noita asttioita sitten mitä kuitenkin haluatte.

    Otamme toki ilolla vastaan myös tavaralahjat, jos niitä tulee, mutta ohjesäännössämme, joka oli muuten äärimmäisen simppeli A4 ilman kuvia, ilmoitimme vain toivovamme rahaa tilille. Ohjesäännössä oli lisäksi tulo-ohjeita juhlapaikalle, pukukoodia hiukan avattuna (meille on todella tärkeää, että ihmiset ymmärtävät panostaa pukeutumiseen), aloitusaika ja tervetulotoivotus eikä kovin paljon muuta.

    VastaaPoista
  2. Hih, haastattelin työni puolesta Runo -astiaston suunnittelijaa Heini Riitahuhtaa ja hän kertoi astioista ihania juttuja!

    VastaaPoista