maanantai 17. lokakuuta 2011

Häätuoksu

Kun olisi tärkeämpääkin mietittävää, tämä morsian keskittää ajatuksensa vähemmän kiirellisiin asioihin. Olen nimittäin tuoksutellut pääni kipeäksi Stockmannin hajuvesiosastolla ja pohtinut The Häätuoksua. En ole hajuvesi-ihmisiä, enkä tiedä tuosta maailmasta mitään. Minulla on ollut elämäni aikana muutama hajuvesi, jota olen ruikkinut itseeni kun olen muistanut eli ehkä pari kertaa kuukaudessa.


Ensimmäisen oman virallisen hajuveteni sain isosiskolta lahjaksi joskus teini-ikäisenä ja sen oli valinnut siskon mies. Tuoksu oli Laura by Laura Biagiotti. Ei siis ollenkaan huono valinta. Lauraa käytin melkeinpä kymmenisen vuotta, aina sulhon tapaamiseen asti. Laura assosioituu täysin mielessäni villeihin nuoruusvuosiin :] Toinen nuoruusvuosieni tuoksuni oli Lancômen Miracle, jota suihkuttelimme äitin kanssa yhdessä.


Vasta miehen myötä oikeastaan ymmärsin miten paljon toisen tuoksu voi merkitä. Mies tuoksui aina niiiin hyvälle ja kun alkuseurustelun aikana ikävöin miestä, ikävöin myös hänen tuoksuaan. Jossain vaiheessa jotain kautta kaappiini eksyi Escadan tuoksu Sentiment, jota käytin vuoden-pari. Se ei kuitenkaan ollut Se Tuoksu, joten valtuutin miehen kerran sitten ostamaan minulle hajuveden. Mies kantoi kotiin Hugo Bossin Boss Femmen. Rakkaus! ♥ Aivan ihana tuoksu, josta molemmat tykätään kovasti. Sitä on nyt sitten käytetty 5 vuotta. Mutta jotain vaihteluahan sitä nyt ihminen kaipaa! Kesällä ostin Calvin Kleinin Euphorian, joka huumasi Stockan hyllyllä, mutta omalla ihollani ei oikein sitten toimikaan. Höh.

Eilen Stockan hyllyllä koukutuin ihan täysin tuoksuun Viktor & Rolf Flowerbomb. Työnsin tikkua myös miehen nenän alle ja hyväksyvää mutinaa tuli siltäkin suunnalta. Pitää käydä ruikkimassa tuoksua iholle asti kun Stockan ohi kulkee ja nuuhkutella itseään iltaan asti. Toimisiko tuoksu minun iholla vai muuttuuko sekin Euphorian tavoin ei niin hyväksi tuntien mittaan?
(Muistanko ihan väärin vai oliko joku muukin hääbloggari innostunut tästä tuoksusta?)


Ensituoksu: bergamotti Kalabriasta ja tee
Sydäntuoksu: intialainen osmanthus, sambac jasmiini, cattleya orkidéa, feresia ja ruusut
Pohjatuoksu: myski ja pachouli



Eli vanha kunnon hyväksihavaittu Boss Femme vai Flowerbomb vai kenties joku ihan muu?

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hyvältä noiden tuoksukerrosten persuteella tuo Flowerbomb.

    Minusta on tärkeää saada hääpäiväksi ihan erityinen, uusi tuoksu. Siitä muistaa hääpäivän lopun ikäänsä. Minun tuoksunihan on Guerlainin L'Instant Magic.

    VastaaPoista