tiistai 25. lokakuuta 2011

Lähestyy lähestyy


Miinus neljä. O'ou!
Se tarkoittaa sitä, että voisimme pistää vireille avioliiton esteiden tutkinnan. Ja se taas kuulostaa niin vakavalta, että taidetaan alkaa olla todella lähellä häitä :]

Katselin hääjärjestäjän muistilistalta, mitä pitäisi olla tehtynä tähän mennessä:

x  Suunnittele hääbudjetti
x  Valitse avustajat
    Jaetaan tehtävät
x  Laadi vieraslista
x  Varaa kirkko
x  Varaa juhlapaikka
x  Pitopalvelun varaus
x  Valokuvaajan varaus
    Bändin/solistin/DJ’n varaus
x  Morsiuspuku + asusteet
    Häämatkan varaus
    Hääyön viettopaikan varaus

Muutama kolo siis löytyy vielä.

Jaetaan tehtävät
Kaasoraukat ovat kysyneet jo monta kuukautta, että koskas suunnitellaan niitä häitä. On jäänyt tämä hommien delegoiminen vähän huonolle tolalle. Jotenkin on kauhean vaikea jakaa mitään tehtäviä ja "vaivata" muita meidän häillä, vaikka tiedän, että he haluaisivat kovasti olla mukana touhuamassa. Ensimmäinen kaaso-bm-palaveri pidetään kyllä nyt ihan parin viikon sisään. Jospa siitä vähän tämä melko yksipuolinen suunnittelu saisi laajuutta. Olen kyllä kesällä tehnyt Facebookkiin salaisen ryhmän kaasoille, bm:lle, miehelle ja minulle, jossa olen jakanut näitä kaikkia suunnitelmia, joten ihan tietämättömiä he eivät ole.

Bändin/solistin/DJ'n varaus
Argh! Olen jo monen vuoden ajan ajatellut, että häissämme esiintyy eräs lahjakas mieskaksikko ja kaksi kitaraa. Ovat opiskeluajan kavereitani ja loistavia muusikkoja. Olen heiltä jo tarjouksenkin kysynyt, mutta jotenkin vaan vielä mietityttää. Pojjaat ovat enemmän mallia "istuskelu ja fiilistely", ja kun haluaisin, että elävä musiikki olisi mallia "fiilistely ja biletys" :D Mutta jos eivät he, niin ketkäs sitten?! Kauheasti laiskottaa etsiä ketään muuta esiintyjää. Tilakin on niin pieni, että mitään isoa pumppua ei esiintymään mahdu. Eikä kyllä budjettikaan oikein anna myöten.
No mitenkäs sitten dj? Voi apua!

Häämatkan varaus
Saattaapi jäädä tämä ihme häiden jälkeen pohdittavaksi. Minulle kelpaisi melkein mikä vain rauhallinen ja lämmin paikka, mutta istutettuani miehen päähän ajatuksen Mauritiuksesta ja leijonakävelystä, ei hänelle meinaa muu kelvata. Ja budjetti kiittää.

Hääyön viettopaikan varaus
Tämä on melkein unohtunutkin. Pitääpä alkaa katsastaa Tampereen tarjontaa. Kotiin en kyllä millään haluaisi tulla, mutta mikään hääsviittikään tuskin tulee kysymykseen. Jos biletetään myöhälle yöhön, tuntuu luxus-sviitistä maksaminen todella turhalta. Joku kiva huone, jossa on kylpyamme, olisi ihana!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava muuten toi facebook-idea!

    VastaaPoista
  2. Onnea nelosesta! Me ollaan myös oltu todella huonoja delegoimaan mitään kaasolle tai bm:lle. Kaaso nyt tietää missä häät on, millä tyylillä mennään ja oli mukana ostamassa mun hääpukua, mutta siinä se. Täytynee keväällä pitää joku yhteinen kokous asian tiimoilta. Kiitos siis herätyksestä. :D

    VastaaPoista