torstai 19. huhtikuuta 2012

Entäs nyt?

Olen pohtinut viikkotolkulla blogini jatkoa. Häät on ohi ja on tahdottu. Blogi on kokenut luonnollisen hiljentymisensä. Mitä minä tälle teen? Mitä minä tänne vielä kirjoitan? Olen tullut siihen tulokseen, että tämä taisi olla tässä :) Jos sinulla ihana lukija on jotain toiveita siitä, mistä voisin vielä kertoa tai mistä voisi olla hyötyä tuleville morsiamille, kerro ihmeessä. Ja jos joku lukija eksyy tänne tulevina vuosina, saa minut kiinni sähköpostilla mimotus@gmail.com.

Kuva: Jaakko Leimio


Mimo tahtoi ♥ Kiitos sinulle myötäelämisestä!
Edelleenkin mimo tahtoo monenlaisia asioita - ehkä päälimmäisenä tällä hetkellä auton, vakkarityön ja vauvoja :] Niistä haaveillaan perhepiirissä, ilman blogimerkintöjä.

3 kommenttia:

  1. Katkeransuloinen päätös blogille. Toisaalta oli ihanaa seurata matkaanne alttarille, toisaalta matkan olisi toivonut vielä jatkuvan. Suloisia unelmia, ihanaa arkea ja kaikkea hyvää teille onnellisia avioliittovuosia unohtamatta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos talvimorsiamelle kivasta blogista! <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta blogista, on ollut mahtavaa saada seurata matkaasi alttarille. Paljon onnea ja menestystä teille!! <3

    VastaaPoista