keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kiitosta

Häiden jälkeiset velvollisuudet on melkein hoidettu. Uusi passi, ajokortti ja melkein kaikki muutkin kortit on uusittu. Myös kiitoskortit ovat lähteneet maailmalle. Korttiin valittiin yksi pääkuva ja kolme pientä kuvaa (kun saatiin niin hienoja kuvia ja halusin esitellä niitä!). Kiitoskortit tilattiin Ifolorilta, enkä ole niihin oikein tyytyväinen. Kuvanlaatu ei ole ollenkaan niin kuulas ja kirkas kuin olisin toivonut tai miltä kuvat näyttävät ruudulla tai kuvaajalta saamassamme tulosteessa. Niillä kuitenkin mentiin. Kiitoskorttien mukana lähetettiin jokaiselle vieraalle hänen valokuvauspömpelikuvansa, jotka ovat herättäneet kovasti iloa.

Alla olevat kuvat olivat kiitoskortissa, nuo pikkukuvat tosin olivat allekkain pääkuvan oikealla puolella. Itse kortista ei ole tullut otettua kuvaa, kun sen laatu harmittaa. Pääkuvan alaosassa meni vaalea läpinäkyvä "raita", jossa luki "Kiitos 25.2.2012" ja meidän nimet.

Pääkuva ♥ Kuva: Jaakko Leimio
Pikkukuvat. Kuvat: Jaakko Leimio


Yksi iso "to do" on vielä täysin ajatuksia vailla. Vieraskirjan kokoaminen. Pömpelikuvat ja mahtavat vieraskirjakortit pitäisi saada aseteltua kauniisti johonkin hienoon kirjaan. Ihana homma, mutta sen aloittaminen on jotenkin ylivoimaisen vaikeaa. Haluan tehdä siitä kuvien ja vieraiden jättämien terveisten arvoisen, joten ihan pelottaa alottaa. Terveisten ja kuvien lisäksi suunnittelin laittavani kirjaan saamamme onnittelukortit. Olisipa nekin sitten samassa paikassa tallessa.

Olen suunnitellut myös vääntäväni sadoista kuvista sellaisen Ifolorin kuvakirjan. Olen jo muutama viikko sitten useamman tunnin ihmetellyt ja pyöritellyt kuvakirjaohjelmaa ja kuvia - saldona kansi! Wuhuu, enää monta kymmentä sivua tehtävänä. Missä mainoksessa sanottiinkaan, että kuvakirjan kokoaminen on minuuttien homma? Ei minun maailmassa. Kappas, saanko stressiä vielä tästäkin :D

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia! Harmi, että Ifolorin laatu petti. Ei olisi tuollaiselta firmalta uskonut. :/

    VastaaPoista