tiistai 8. maaliskuuta 2011

Lahjuspohdintaa

Rakastan edellisessä postauksessani ollutta vieraslahjaa eli pientä mustaa boxia mini-pompomilla. Se on mun mielestä niin kaunis! Olen kuitenkin tullut toisiin aatoksiin vieraslahjan suhteen. Sain eräässä seminaarissa läksiäislahjaksi kaksi kaunista kruunukynttilää, jotka oli sidottu paperinarulla yhteen ja mukaan oli liitetty kaunis runo. Minusta kynttilälahja olisi todella kaunis talvihäihin. Mallailin aatoksiani kuvan muotoon:
kuva: mimo

Pom-pom luonnollisesti kuuluu kuviin mukaan :] Nyt taustana on punaista, lopullisessa lahjassa se voisi olla musta paksumpi paperi, jolloin se erottuu kivasti valkoisesta pöytäliinasta, eikä punaista tule liikaa. Taustapaperiin voisi liittää joko sen runonpätkän taikka sitten parisuhdeaiheisen Viivi & Wagner tai Fingerpori -stripin. Mun kaksi kautta aikain lempparisarjakuvaa :)
Sulho tuumasi, että kynttilöihin voisi vielä leimata vaikkapa meidän nimikirjaimet, joten ne olisivat sitten oikeasti yksilöitä, eikä mitä tahansa valkoisia kynttilöitä.

Tätä ideaa pitää miettiä. En vain tiedä miten maltan luopua mustista rasioista?! Voisikohan sitä lahjoa kahdella lahjalla? Kuulostaa vähän hölmöltä. Voi, valinnan vaikeus!

2 kommenttia:

  1. Ihana lahjaidea! Tosi kiva, että suotte noin paljon ajatusta vieraillenne, meillä ei ole käynyt mielessäkään mikään muu kuin se perinteinen karkki"lahja". :S :D
    Itse ainakin tykkäisin tuollaisesta kynttilälahjasta. :)

    VastaaPoista
  2. Minusta on aina hienoa, kun on hieman erilaiset "hääkarkit". Todella hauska idea ja käytännöllinen. Ja ihanat nuo pompomit :)

    VastaaPoista