keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Martha ja pompompompom!

Olen ihan koukussa Martha Stewartin hääsivustoon. Mitä  i h a n i a  ideoita! Selaan melkein joka ilta jo tutuksi käyneitä DIY (do it yourself) askarteluideoita. Kaikki on niin kaunista ja harmoonista. Ja ideat ovat oikeasti loistavia! Seassa on toki Suomen mittakaavassa "övereitäkin" ideoita, mutta suurin osa on ihania pieniä yksityiskohtia, joista voi valita ja muokata omiin häihin parhaat palat.

kuva: www.weddingideasaustralia.com.au


Kuten olen jo aikaisemmin kertonut, haluan meidän häihin pompom-silkkipaperipalloja jossain muodossa. Ostin Sinellistä ja Tiimarista mustaa ja valkoista silkkipaperia. Ei se niin halpaa ollutkaan, jos meinaan tehdä paaaaljon palloja juhlapaikan katon täyteen. Todennäköisesti pompomeja tulee nyt vain sivuhuoneen kattoon, johon viritetään ensin hallaharsoa peittämään kamala loisteputkivalaisin ja siitä sitten mustia ja valkoisia pompomeja roikkumaan. Sivuhuoneeseen sijoitellaan noutopöytä. Ehkä palloja voisi laittaa rykelmään myös esim. lahjapöydän yläpuolelle ja vaikkapa meidän pöydän päälle, mutta koko katto taitaa olla vähän liikaa.

Askartelin tosiaan yhden pompomin jo aikaisemmin ohuista kahviserveteistä. Nyt se roikkuu kissojen ilona meidän olohuoneen katosta :D
kuva: mimo


kuva: www.marthastewartweddings.com


Pikku-pompomeja ajattelin ensin tehdä viereisen kuvan mukaisesti lautasliinojen kaveriksi.

Nuo pienet ne vasta söpöjä ovatkin! :D Ovat muuten myös astetta haastavampia tehdä. Tein taas testiversion kahviservetistä ja vasta toinen kappale onnistui ensimmäisen repeentyessä. Kun vauva-pom oli valmis, tuli mieleen käyttää sitä vieraslahjaboxin päällä.

kuva: mimo

Boxi on näytekappale, jonka tilasin Now & Foreveriltä. En usko, että ostan boxeja valmiina, vaan haluaisin askarrella nekin itse. Olen jo löytänyt ihan toimivannäköisiä ja tarpeeksi yksinkertaisia ohjeita muutaman. Laatikon ympärille voisi ehkä vielä laittaa vaikkapa valkoisen satiini(?)nauhan. Laatikon sisusta onkin sitten aivan toinen tarina, tuleeko sinne karkkia vai tuikku vai heijastin vai jotainihanmuuta? :)

Mutta onpa ihanaa askarrella! :D

1 kommentti:

  1. Tuossa rasian päällä se näyttää todella hyvältä, hyvä idea.:DDD Tsemppiä askarteluun. (Olen itse häiden myötä löytänyt itsestäni pienen näpertelijän vaikka olen aina ollut sitä mieltä että se ei ole millään lailla minun juttu ja aina aikasemmin on pinnapalanut näpertelyn kanssa). :D

    VastaaPoista