perjantai 8. huhtikuuta 2011

Postimerkkimetsästys

En päässyt yli ajatuksesta ei-mätsäävistä eli väärän värisistä kutsujen postimerkeistä (!!!), joten päätin ostaa ihanat ruusupostimerkit. Jo ostetut kauniit läpinäkyvät lumihiutale-postimerkit saan kyllä käytettyä postcrossing-harrastuksen parissa.

Ruusu-postimerkkien hankinta olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty.
Kun huomasin, että kyseiset postimerkit ovat postimerkkikeskuksesta loppu, kävin läpi neljä eri Tampereen postikonttoria sekä sekalaisen määrän kioskeja ja kauppoja – kaikissa myytiin ei-oota.  Meidän lähi-Postissa oli kuitenkin ihana, auttavainen posti-täti, joka kertoi, että pääpostissa olisi kirjepaperipakkaus, joka sisälsi myös 10 kappaletta kyseisiä postimerkkejä ja nyt vielä tarjouksessa! Irrallaan postimerkkejä ei mistään saanut, joten kävin eilen ostamassa seitsemän pakettia kirjepaperia :) Tarjous oli hyvä, sillä sain paketit samaan hintaan, mitä pelkät merkitkin olisivat maksaneet. Tuli superhyvä mieli auttavaisesta ja hoksaavasta postitädistä, joka muuten oli siellä pääpostissa minulle paketit sitten myymässäkin.

Ja ihan vähän vain nolottaa vaahdota postimerkeistä :] Mutta nyt olen kuitenkin tyytyväinen. Merkit näyttävät varmasti hienolta esim. mustassa kirjekuoressa


1 kommentti: