perjantai 1. huhtikuuta 2011

Yksityiskohtia


Meneekö häähössötys liian pitkälle, jos 11 kuukautta ennen häitä vertailee tosissaan hääkakun koristeita?

Kaikkein kamalinta, mitä meidän kakun päälle voisi tulla, on "hauskat" ja "humoristiset" pallojalka-sulhaset tai kaulin-morsiamet. En tiedä miksi ne ovat nykyään niin suosittuja, koska minusta ne ovat lähinnä vähän surullisia. Olen varmaan huumorintajuton :) Haluaisin jotain ihan muuta.

Etsy.com on ihana paikka pienien yksityiskohtien hankkimiseen häähumuun. Etsyssa taitavat ihmiset ympäri maailmaa myyvät kättensä tuotoksia. Hääkakun koristeiden lisäksi olen ihaillut siellä mm. sukkanauhoja.

Kakunkoristeemme voisi olla jotain tällaista:
Tukevampiin "keppeihin" ja ehkä kahteen riviin ja vaikkapa meidän nimet.

Miksikä tällä tekniikalla tehtyjä juttuja kutsutaan? Tosi kiva anyway :) Mun työmatkan varrella on kauppa jossa myydään tarvikkeita tällaisten tekoon, joten nämä voisi vaikka itse askarrellapaskarrella.

Yksinkertaista ja kivaa. Tällaisenkin ehkä osaisi tehdä itse.


Hauska!



Kiva idea :)


Perinteisempi (?), mutta jotenkin tosi söpö ja kaunis olisi tämä talvihäihin :)

Ja jos me oltaisiin vähän rokimpi tai hevimpi pari, haluaisin ehdottomasti jonkun tällaisen upean pääkallopariskunnan ♥ Nyt nämä eivät oikein sovi meidän häihin, vaikka ovat kyllä super-upeita!



Kaikki kuvat: Etsy.com, hakusanalla wedding cake topper

3 kommenttia:

  1. Et oo yhtään liian ajoissa noiden miettimisten kanssa. On vaan ihanaa kun ei oo kiire ja saa vapaasti vaihtaa mieltään monta kertaa.

    Tuon lasitekniikan nimi on Tiffany. Oon harrastanut sitä jokusia vuosia sitten. Mukavaa puuhaa, mutta melkein sanoisin että vaatii jonkun ohjaajan aloittelijalle. Siinä pelataan lasihiomakoneen, lasileikkurin, joutosaineen, kupariteipin ja kolvin kanssa. Vaikka kukapa estää tekemästä tollasen vaikka pikaliimalla. Lasinpalojen leikkaaminen oikeaan malliin siinä haastavaa on :D

    VastaaPoista
  2. Joo, Tiffany! Kiitos :) Kuulostaapa vallan monimutkaiselta...

    VastaaPoista
  3. Hauskoja koristeita!

    Meille kakun päälle tulee sama koriste, joka oli monen monta vuotta sitten äitini ja isäni hääkakussa heidän juhliessa häitään. Koriste on hyvin perinteinen ja rikkoo muuten häidemme linjaa aika paljon. Mutta juuri siksi sen halusimme.

    VastaaPoista