torstai 8. syyskuuta 2011

Confused!


Mitä lähemmäs häät tulevat, sitä enemmän epävarmuus kaikesta lisääntyy!

Huomenna menen jälleen sovittelemaan pukuja. Enkä enää yhtään tiedä millaisen puvun haluan!
Eilen varasin kampaajan ja meikkauksen hääaamulle. Enkä yhtään tiedä millaiset hiukset haluan! Meikistä sentään ajattelen edelleen samalla tavalla: tumma, vahva silmämeikki ja luonnolliset huulet.
En tiedä haluanko häihin bändin vai dj:n. Haluanko karkkibuffan, muuten vaan hääkarkit vai en kumpaakaan? Millainen olisi kiva hääkakku?
Tuleeko näistä epävarmuutta aiheuttavista asioista jossain vaiheessa joku elämää suurempi ahaa-oivallus, jonka jälkeen kaikki on itsestään selvää? Todellakin toivon niin. Voisin ottaa sen oivalluksen vaikka nyt saman tien, kiitos.

Onneksi epävarmuutta ei aiheuta yhtään tippaa mies jonka kanssa menen naimisiin. Olen niiiin rakastunut ja niiiiin onnellinen, että melkein ällöttää :P ♥ oih!

3 kommenttia:

  1. Minäkin ikuisena listaajana ja suunnittelijana olin kirjoittanut monta kymmentä potentiaalista häätanssibiisiä vihkoon ylös. Ajattelin kerätä vielä lisää, kun uusia biisejäkin tulee kuitenkin koko ajan.

    Sitten vaan kylmästi pistin stopin mietinnälle ja yksinkertaisesti tein valinnat! Tuli kiva olo ja taisin sanoa ääneenkin, että no huh, nyt on sekin päätetty!

    www.blackblingwhite.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihan samantyylistä paniikkia täälläkin alkanut esiintyä! Kääk!

    Puku, bändi, monta muuta juttua on onneksi päätetty, mutta ei ne asiat lopu ikinä...Nyt ollaan korttiasioissa ja pöytien koristelussa ja...Pöytäkoristeitakin on hulluna haalittu jo puolen vuoden ajan enkä osaa päättää mitä niistä tarvitaan ja mitä ei!

    VastaaPoista
  3. Älä liikaa stressaa. Teet ne, mitä ihan ekana mietit. Se on yleensä lähimpänä omaa ajatusmaailmaa. Vieraille se luultavimmin on ihan sama. Kumpi on toteutukseltaan helpompi, varmempi tai toimivampi? Meidän häistä juttua omassa blogissani. Häät pidettiin elokuussa. Onnea tulevaan!

    VastaaPoista