keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pukuviidakosta selvitty - jotenkuten


Kuinka paljon voi ihmistä jännittää hääpukujen sovitus?!

Viime viikon perjantaina siis tapahtui vihdoin tuo ihme, kun kävin sovittelemassa elämäni ensimmäistä kertaa hääpukuja. Kävellessäni Morsiusgalleriaan väänsin melkein itkua ja olo oli kuin olisin mestaukseen ollut menossa. Ei huvittanut yhtään!
Molemmat kaasot ja mies tulivat mukaan kahlaamaan hääpukuviidakossa - onneksi! Olisin yksin ollut ihan hukassa. Kaksi tuntia ihmeteltiin ja soviteltiin ja pohdittiin. Mitään suurta ja ihmeellistä ei löytynyt, mutta loppujen lopuksi sovittelusta jäi ihan positiivinen mieli, koska jotkin puvut näyttivät ihan nätiltä päälläni. Puvun löytäminen on siis mahdollista, ja voin jopa tuntea itseni kauniiksi jossain puvussa. Positiivista!
Etsin pääasiassa olkaimellista pukua, mutta niitä oli harmittavan vähän. Mustavalkoisia vielä vähemmän! Siispä sovitin vähän kaikenlaisia pukuja, enkä nyt ajatellut niinkään toiveitani. Totesimme yhteistuumin, että halterneck on nounou, sellainen Victoria-tyylinen yläosa on hyvä ja olkaimettomatkin näyttivät yllättävän hyvältä. Selkeästi merenneitomallisia pukuja en kokeillut, mutta niistä en niin välitäkään - a-linjainen todettiin parhaaksi.

Toimintasuunnitelma jatkoa ajatellen on seuraava. Jatkan kiihkeästi morsiandieettiäni ja tavoitteena on laihtua seuraavaan sovitukseen mennessä 5 kiloa. Seuraava sovitus on kuukauden päästä, jolloin pitää sitten tehdä päätöksiä: tilataanko valmispuku vai marssitaanko ompelijan tykö. Joka tapauksessa tiedän jo paljon enemmän toiseen sovitukseen mennessäni, joten homma ei ehkä tunnu niin tuskaiselta. Lisäksi päätin, että sovitan niitä olkaimettomia rohkeammin, jollain bolerolla voi sitten pelastaa liian avonaisuuden.

Illalla piti vähän itkeä. Olin ilmeisesti stressannut tiedostamattani sovitusta toooosi paljon ja kasannut itselleni kauheita paineita. Kotona tunteet sitten purkautui, kai helpotuksesta, että eka kerta oli ohi. Uskon, että toisesta kerrasta tulee huomattavasti helpompi ja voin ehkä jo vähän nauttia kauniista mekoista :) Dieetti ainakin sai extrapotkua sovittelun myötä.

2 kommenttia:

  1. Voi että. Taisit tosiaan kasata itsellesi paineita aivan liikaa. Jokaiselle kuitenkin löytyy se unelmapuku, joten ei huolta. Ajoissa vaan ompelijalle, jos tuntuu ettei valmistajien tyyli yhtään iske. :) Ja tsemppiä dieetille!

    VastaaPoista
  2. Samoilla linjoilla Varpusen kanssa! Kyllä se oikea löytyy joko valmiina tai teettämällä! :)

    VastaaPoista