torstai 25. elokuuta 2011

6

6 kuukautta häihin. Tarkalleen se tarkoittaa 184 päivää. Kirkkojen kellon kilkatukseen 4410 tuntia. 264 600 minuuttia :] Iiiiiih! Yritin järkyttää miestä näillä numeroilla, mutta ei se järkyttynyt :D



Fiilikset 6 kuukauden rajapyykissä ovat loistavat!

Mahtavuus nro 1: Voitimme Modern Bride -hääblogin arvonnassa hääkutsun designin valloittavalta Hey Look:lta. Voiko olla mahtavampaa! Olen ihan fiiliksissä :)

Mahtavuus nro 2: Huomenna koittaa vihdoin se hetki, kun astun ensimmäistä kertaa morsiuspukuliikkeeseen. Ekat pukusovitukset siis edessä. Jospa hääpukuhaaveilut saisivat konkreettisempaa muotoa ympärilleen. Pelottaa aikalailla. Pelottaa, että matkasta tulee pettymys ja mikään ei näytä hyvältä, vaan tursuilen joka puvusta ulos. Silti olen innoissani, että vihdoin uskaltaudun pukuja sovittelemaan. Joskushan se on tehtävä!

Mahtavuus nro 3: -10 kiloa. Jesh!


4 kommenttia:

  1. Mullakin taitaisi olla piakkoin ekat pukusovituskierrokset edessä, ja jännittää ihan hirveesti, sopiiko mulle mikään puku, mistä itse tykkään, löydänkö sovitettavaksi kivoja malleja, nauraako ne mut sieltä ulos jo ovelta... iiih.

    Onnea sovitukseen, ja tietysti saavutuksista myös :)

    VastaaPoista
  2. Hihii, ihanalta kuulostaa ;D Pukujen sovittelu on kyllä niin <3 Ihania sovitushetkiä!

    Meille tulee ainakin häälogo Hey Lookilta, niin saa nähdä millaisia luomuksia syntyy :D

    VastaaPoista
  3. Ahhhahhahaa, vai ei mies panikoitunut! Kerro ihmeessä taktiikkasi jos saat miehen järkyttymään!

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti ihana puku löytyy! Mukavia sovituksia! :)

    VastaaPoista