lauantai 17. joulukuuta 2011

Kuulutukset ja stressi

Kävimme torstaina pistämässä avioliiton esteiden tutkinnan vireille. Hui, kuinka virallista! :] Toimiston täti ei kysellyt henkkareiden perään, joka vähän ihmetytti. Me oltaisiin voitu kai hankkia kuulutukset kelle tahansa. Tällä kertaa mentiin kuitenkin ihan omilla nimillä. Avioliittoaikeemme kuulutetaan Tampereen tuomiokirkossa sekä kotikaupungissani Itä-Suomessa sunnuntaina 8. tammikuuta. Huomenna mennään jo fiilistelemään vihkikirkkoon kauneimpien joululaulujen varjolla. Ihanaa!

Tampereen tuomiokirkko | Kuva: Pasi Nokelainen


Ensi viikolla häihin on tasan kaksi kuukautta. Sen jälkeen voi sanoa, että häihin on reilu kuukausi. Se kuulostaa niin järkyttävän vähältä ajalta, että takaraivossa tykyttää vain kaikki tekemättömät asiat. Ja niitä on paljon. Keskityin niin paljon kutsujen maailmalle saattamiseen, että en kyennyt mihinkään muuhun. Ja nyt kun kutsut lähti, olen halvaantunut. Huoh, oltaisiinpa jo naimisissa.

2 kommenttia:

  1. Hurjaa! Ja siis upeella tavalla hurjaa! :D Kaikki menee takuuvarmasti ihan mielettömän hienosti, keskityt nauttimaan! :) Ja onnellista miinuskakskookoota nyt näin etukäteen! :)

    Hih, pitäskö mennä kokeilemaan saisko sitä haettua kuulutuksia joillakin hilpeyttä herättävillä nimillä... :P Miks mun huumorini on näin tolloa? :D

    VastaaPoista
  2. Tunnen sun tuskan häästressin osalta! Vaikka meillä lähti vain Save the Date joulukortit matkaan niin stressimittari nousi heti tappiin!

    Teillä on niin vähän aikaa enää häihin, että hengität vaan syvään ja nauti viimeisistä neitikuukausista <3

    VastaaPoista