perjantai 2. joulukuuta 2011

Varmistelua

Mielenrauhani tukemiseksi, soitin eilen seurakuntaan ja varmistin kirkon varauksen. Selkeästi huolestani huvittunut virkailija kertoi helpottavan uutisen, oikea kirkko oli edelleen varattu meille oikealle päivälle ja oikealle kellonlyömälle. En edes uskalla ajatella, mitä olisin tehnyt, jos näin ei olisi ollutkaan. Mies soitti vastavuoroisesti juhlapaikkaan ja sekin oli meille varattu. Puuuh.

Kutsut saavat siis lähteä, paikat on varmistettu. Loppujen kutsujen askartelu tapahtuu viikonloppuna tai maanantaina, riippuen siitä milloin saan sisko-kaason kylään. Äiti ja isikin tulevat viikonloppuna Itä-Suomesta käymään, joten jospa joku päivä vähän häähömpötettäisiin perheen naisten kesken. Pukuakin voisi taas kokeilla ♥

Kutsuun liitettävä kartta saatiin miehen kanssa valmiiksi keskiviikkona ja se on nyt painossa. Kartasta tuli kaikessa pakollisuudessaan yllättävän kiva. En nyt tiedä, onko se täysin Tampere-ummikolle tarpeeksi informatiivinen, mutta se on kutsun teeman mukainen ja yllättävän tyylikäs - eli ajaa asiansa.

2 kommenttia: