perjantai 30. joulukuuta 2011

57 päivää

Joulu oli ihana. Aaton vietin äitin ja isin kanssa Itä-Suomessa kotikotona. Luntakin satoi niin, että saatiin valkoinen joulu ♥ (tapaninpäivänä maisema sitten koostuikin taas vihreästä nurmikosta). Sisko perheineen majoittui tapaninpäivästä alkaen saman katon alla ja myös mies tuli maanantaina Itä-Suomeen. Syötiin hirmuisesti, pelattiin ja laulettiin. Laatuaikaa! Hurjaa oli Itä-Suomesta lähtiessä todeta, että niin.. nähdään sitten helmikuussa hääviikolla. Mieskin myönsi, että nyt alkoi jännittämään.


Kuva: Mile High Bride

Kun häihin on aikaa se reilu kuukausi (argh!), kuuluisi NytJustHeti-hoidettaviin asioihin kaikki tekemättä olevat asiat. Yritän kuitenkin malttaa olla stressaamatta ja hoitaa asioita yksi kerrallaan ilman suurempia kauhunsekaisia tunteita (mahdotonta?). To do -listan kärjessä nyt kuitenkin komeilee palaveri pitopalvelun kanssa. Se on saatava hoitumaan heti alkuvuodesta. Sulhaselle olisi myös ihan kiva löytää jotain päällepantavaa ja minullekin joku bolerontapainen sekä asusteet. Näiden jälkeen tärkeimpänä tulee kimpun, vieheiden ym. kukkien tilaus sekä esimerkkikuvien kerääminen valokuvaaja-palaveria silmällä pitäen.

Naimalupa kolahti aatonaattona postiluukusta, joten naimisiin todennäköisesti päästään, vaikka joku pikkujuttu jäisikin tekemättä. Todistuksen kanssa tuli lappu sukunimen ilmoittamisesta. Ja huomenna se vihdoin selviää, mikä meistä tulee! Vuosi loppuu ja samalla miehen vuosia kestänyt pohdinta sukunimiasiassa. Iiih! Sitten alkaa armoton uuden sukunimen harjoittelu :]

1 kommentti:

  1. Mä niin jännään tuota nimiasiaa sun puolesta! Toivottavasti mies myöntyy samalle kannalle. :)

    VastaaPoista