keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Hääpainajainen vol. 1

Näin ensimmäisen hääpainajaisen muutama yö sitten. Eikä se ollut sitten mitenkään viattomimmasta "buhuu, ruoka loppui ja mekko repeentyi" päästä.

Suunnittelimme häitä. Pyysimme ammattilaisia hoitamaan sitä sun tätä häissä. Ajan kanssa jokainen heistä löytyi murhattuna. Tämä tuntui vähän oudolta, mutta asiaan ei kiinnitetty huomiota vaan jatkettiin hääsuunnitteluja. Viimeisenä pyysin hyvää bussikuski-ystävääni hoitamaan kuljetuksen kirkolta hääpaikalle (hän oli BB-Ville :], en tunne Villeä, enkä bussikuskeja). Hän kävi sitten ajeluttamassa meitä syrjäisillä ja pimeillä hiekkateillä, kuin näyttääkseen, että osaa ajaa linja-autoa. Homma toimi ja sovittiin, että hän hoitaa kuljetuksen. Vähän ajan päästä kävi ilmi, että hänetkin oli murhattu. Unessa tuntui, että elämäni hajosi sillä hetkellä, itkin aivan hysteerisesti - ja sitten heräsin. Aivan kamalaa. Herätin sulhon ja piipitin pahasta unesta. Sydän kurkussa ja BB-Villen ruumis verkkokalvoille piirtyneenä yritin jatkaa nukkumista.

Mistä näitä tulee?! :/

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogisi vasta, tervetuloa hääbloggailemaan.:) Suunnitelmanne vaikuttavat oikein kivoilta! Laitoin omaan blogiini linkin blogiisi, toivottavasti tämä ei haitanne...Tervetuloa vastavierailulle!:)

    VastaaPoista
  2. Jep, noita tulee, varmaan vielä useampiakin kauheita hääunia.. Mää oon kans nähnyt ihan skitsoja ja hirveitä ja omituisia hääunia. Ilmeisesti hääpainajaiset kuuluu asiaan - kuinka moni hoksaa nähneensä enemmän hyviä hääunia kuin huonoja? Koitetaan vaan kestää! :D

    VastaaPoista