keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Pukuhaaveiluja

Olen ihan pikkuisen kurkistellut hääpukuja... valikoimaa on isosti, mutta kaikki puvut näyttävät samalta - esim. lähes kaikki ovat olkaimettomia!!! En halua lähteä tunkemaan muotojani olkaimettomaan pukuun ja pursuilla ikävästi. Ja vaikka laihdutusoperaatio ottaisikin tulta alleen ja tuloksia tulisi, en tuntisi oloani ollenkaan itsevarmaksi olkaimettomassa puvussa. Miksei kauden 2011 puvuissa näy vaikutteita Prinsessa Victorian u-p-e-a-s-t-a puvusta?! Se yläosa on niiiin kaunis ♥ Eikös?


Tuommoinen minullekin (Ja tuommoinen kauneus ja tuommoinen mies :P)

Kokovalkoista pukua en halua. Siinä pitää olla mustaa enemmän tai vähemmän. Jos löydän unelmapukuni olkaimettomana, täytyy piilottaa allit sitten pienellä bolerolla. Alaosa saa olla semimuhkea. Tällä hetkellä tykkään ehdottomasti eniten ao. Special Day -malliston puvusta nimeltään Kalika.

 Mustat koristelut on tosi jees! Tuossa kun olisi Victorian puvun yläosa vaikka tuollaisella mustalla kirjailulla, niin avot - ostaisin pois.

Tämä puku on myös superkaunis, Special Day Neema:
Pitänee uskaltautua joskus ihan sovittelemaan. Onneksi Morsiusgalleria, josta siis saa Special Day-pukuja on Tampereella :)

6 kommenttia:

  1. Kauniit puvut :). Millaista sormusta olet ajatellut? Olisi kiva nähdä myös kuva kihlasormuksestasi :).

    Onnea tulevien häiden johdosta :).

    -juulia-

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Tsekkaas Stilissiman sivut, siellä on yksi puku, jossa on vaikutteita Victorian puvusta.
    http://www.stilissima.fi/stilissima/products.php?i=1&m=930142&g1=930142&g2=1211cf&p=5bdf76&n=1

    VastaaPoista
  4. Stilissimassa näyttää olevan myös mustavalkoisia pukuja, mm. tämä on aika kiva (ja edullinen).
    http://www.stilissima.fi/stilissima/products.php?i=1&m=930142&g1=930142&g2=6e52cc&p=f278ff&n=1

    VastaaPoista
  5. juulia: kihlasormus on valkokultainen, jossa on sormuksen kiertävä uurre ja yksi pieni timantti. Mietityttää löydänkö siihen sopivaa vihkiä... Sormusasioista varmasti lisää jatkossa :)

    Arby: Kiitos linkeistä! Tuon ensimmäisen linkin puvun olen bongannutkin, yläosa on kaunis, mutta ehkä vähän tylsä muuten? Pukumietinnät jatkuvat ja toiveet voivat muuttua vielä paljon! :)

    VastaaPoista
  6. Kävin eilen Leimulinessä Hyvinkäällä ja sinne oli juuri saapunut Maggie Sotteron upea mustavalkoinen puku (on tosin iltapuku). Kuva löytyy täältä: http://www.leimuline.fi/articles/511/ (malli P1515).

    Puku oli näyteikkunassa ja oli niin upea, että jopa sulhanen innostui sitä kehumaan.

    VastaaPoista