keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Vuosi 2011

Vuoden 2010 akenda oli ostaa ensimmäinen, oma koti ja sisustaa se kauniiksi.
Vuoden 2011 tehtävänä on suunnitella häät ja säästää rahat niihin.
Vuonna 2012 sitten päräytetään naimisiin ja ihmetellään jatkoa.


Talo on ostettu ja sisustettu suurinpiirtein siihen malliin kuin oli suunniteltu. Se on Koti ♥
Nyt sitten oikeasti on aika suunnitella häitä!
Väänsin eilen hääbudjetin alkua. Sain kepeästi suunniteltua jo 4000 € laskun, josta puuttuvat vielä mm. pitopalvelu, valokuvaaja ja kaikki koristelut. Hehheh. Rahaa on tosiaan siis syytä säästää. Toivottavasti työkuviot menevät niin, että on mistä säästää.

Jouluna käytiin Kangasalan kirkossa ja herranjestas se on kaunis! Niin kaunis, että mietin tosissani, josko sittenkin siellä eikä Tuomiokirkossa. Päädyttiin kuitenkin Tampereen tuomiokirkkoon jo ihan sen takia, että se on maantieteellisesti helpompi.
Sulho on vielä kiinni päivämäärässä 21.1.2012 ja varasi varmuuden vuoksi meille kirkon sille päivälle klo 14 :) "Jos kuitenkin tulisi peruutus sille päivälle Haulitehtaalta tai jos löytyykin joku kivempi paikka". Kyllä minäkin mieluummin menisin tuolla päivämäärällä naimisiin, mutta olen jo luopunut toivosta. Tampereella on yllättävän vähän tunnelmallisia paikkoja ilman puolipaneeleita *puistatus*

1 kommentti:

  1. Budjetti, oi budjetti. Oma viiden tonnin alkubudjettini, joka perustui pelkkään mielikuvaan, että sen pitäisi riittää, onkin miltei tuplaantunut.

    Pitopalvelu onkin sen 3000e ylösäin sadalle hengelle. Oikeestaan tuolla kolmella tonnilla ei edes meinaa saada mitään pitopalvelua ainakaan Helsingissä.

    Kuvaaja on tonnista ylöspäin, riippuen onko dokumenttikuvaus vai muotokuvaus.

    Koristeluihin menee sitten vaihteleva summa...

    VastaaPoista