torstai 22. maaliskuuta 2012

Häämatka

Se on nyt varattu, unelmien häämatka - kohteena Mauritius ♥

Lähdemme heinäkuun alkupuolella.
Aamulento Helsingistä Lontooseen. Jos halutaan, ehditään käydä pyörähtämässä Lontoon keskustassa, koska lentojen välillä on sen verran aikaa. Saa nähdä uskaltaako, varmaan panikoin niin ehtimisestä Mauritiuksen lennolle, että möllötetään vaan terminaalissa. Illansuussa sitten lento Mauritiukselle, jossa ollaan perillä seuraavana aamuna kahdeksan maissa. Ah.

Ensimmäiset 7 yötä vietämme pienehkössä The Sands Resort & Spa hotellissa Mauritiuksen länsiosassa Flic-en-Flac kylän läheisyydessä. Hotelli on kovasti kehuttu Tripadvisorissa, joten uskallan luottaa, että paratiisiin ollaan menossa. Aluetta on kehuttu Tamarin-lahden ja Le Morne -vuoren maisemista. Kuvat ei ainakaan ole rumia :]


Kuva: hotellin kotisivut

Kuva: hotellin kotisivut
 The Sands Resort & Spa -hotellissa me majoittaudutaan Deluxe-huoneessa (normi huone), josta on terassi/parveke merelle päin. Näiden seitsemän ensimmäisen vuorokauden aikana on tarkoitus tehdä mahdollisimman paljon retkiä ym. aktiviteetteja. Hotellin läheisyydessä sijaitsee Casela Nature and Leisure Park, jonka leijonakävelylle osallistumista taidetaan odottaa miehen kanssa eniten koko matkasta. Kahdelle kissaihmiselle ei mennyt enää mikään muu häämatkakohde läpi sen jälkeen, kun bongattiin leijonakävelymahdollisuus Mauritiukselta.


Kuvat: Safari Adventures Mauritius

Luonnonpuiston leijonien ja muiden eläimien lisäksi täytyy ainakin käydä katamaraanipurjehduksella, harrastaa vähän parasailingia, snorklausta ja muita vesijuttuja.

The Sands Resort & Spasta siirrymme loppuloman ajaksi eli 5 vuorokaudeksi Mauritiuksen pohjoisosaan Grand Baie -kylän lähelle Trou Aux Biches Resort & Spa -hotelliin. Hotelli sijaitsee pari kilometriä pitkän rannan varrella, jota on kehuttu Mauritiuksen parhaaksi rannaksi. Tämän hotellin pitäisi olla nyt sitten luksus-tasoa :] 5*+
Kuvat: Tripadvisor.com
Jos odotetaan jellonakävelyä, odotetaan varmasti myös Trou Aux Biches -hotellimme huonetta. Meillä on nimittäin beach front pool suite eli sviitti omalla uima-altaalla! Iih! Odotukset on kovat. Huoneen on luvattu olevan rauhallisella paikalla ihan rannalla ja omalla terassilla möllöttää kaunis pieni oma uima-allas. Voi luxus! Eli kun tänne pääsemme, emme todennäköisesti pois halaja, siksi retket on syytä tehdä ekan viikon aikana.

Häämatkalaisille hotellit tarjoavat pientä ekstraa. The Sandissa saamme hedelmiä ja kuohuvaa, "a special wedding gift" mitä se tarkoittaneekaan sekä jonkun spesiaali-illallisen. Trou Aux Bichesissa saamme puolihoidon sijaan täysihoidon, saapuessa tervetuliaisshampanjat ja hedelmiä, kylpylähoidon sekä lahjakortin hotellin putiikkiin.

12 yön jälkeen lennämme takaisin Suomeen, jälleen Lontoon kautta.

Mauritiuksella käyneet, saa suositella retkiä, ravintoloita, aktiviteettejä ym. ym. Naikkari-foorumin Mauritius-ketjun olen syynännyt tiukalla silmällä ja varmasti ehdin tehdä niin vielä useasti.

Taas saa käynnistää laskurit. 106 päivää jäljellä!

3 kommenttia:

  1. ei apua, kuulostaa niin mahtavalta! Luin vihreänä kateudesta kuvailujasi matkasta :D Saanko udella hintaa? :) t. matkakuumeilija

    VastaaPoista
  2. Iiiiih apua kun ihanan kuulosta, oikea paratiisi... *huoh*

    VastaaPoista
  3. Oijoi, odotan innolla häämatkakertomusta! Meillä on myös Mauritius yhtenä vaihtoehtona sillä olemme kuulleet siitä paljon hyviä kokemuksia :)

    VastaaPoista