tiistai 14. helmikuuta 2012

-11

Me mennään ensi viikolla naimisiin. Oho.
Kuva: We heart it

11 päivää häihin on aika vähän, mutten jostain syystä osaa enää edes stressata. Stressin lievenemiseen lienee syynä se, että ihan oikeasti jotain konkreettista on tapahtunut viime ja tällä viikolla. Ja jos ei ole tapahtunut, alkaa olla jo niin myöhäistä, että stressaaminenkin on vähän turhaa. Tai sitten en vain tajua, mitä ihanaa on tapahtumassa.


- Bändin kanssa on treffattu ja fiilis on siinä suhteessa hyvä. Meillä soittaa Done n done, kahdesta leppoisasta kaverista ja kitarasta koostuva akustinen duo. Tanssahdellaan häävalssina Talvihäät, josta on kyllä muodostunut mulle aika tärkeä viisu. Kuuntelin ja vetistelin sitä paaaljon reilu vuosi sitten, kun hääsuunnittelu oli siinä pisteessä, että vasta päivä oli päätetty. Aaaww. Myös meidän kutsuissa oli ote Talvihäiden sanoista – tosin tuskinpa vieraat yhteyttä huomaavat, mutta minusta tuntuu hyvältä, että yhteys on.

Kuva: The French Bouquet
- Kukat on tilattu. Kukka-asioissa luotin paljon kehuttuun kukkakauppa Hohtoon ja Linda Niemiseen. Minun kimppu tulee koostumaan ruusuista, neilikoista ja punaisista marjoista (mitä lienevätkään). Sulhaselle, bestmanille ja isälle tulee samaan henkeen vieheet ja kaasoille hiuskukat. Heittokimppu unohtui alunperäisestä tilauksesta, mutta soitto ja Linda lupasi tehdä samaan tyyliin heittopuskankin.

- Löwenmarkin Anni on palannut pienennysreissultaan ja odottaa kiihkeästi sormeen kipuamistaan. En malta! Miehelle pitäisi vielä hankkia sormus, se voisi olla loppuviikon to do -listalla.

- Somistustavarat alkavat olla kasassa: Pompomeja on askarreltu, äiti on taikonut sata (100!) virkattua lumihiutaletta pöydille ja kynttiläkuppeja on ostettu Ikeasta ja ystävällisiltä rouvilta. Vielä kun löytyisi kolmisenkymmentä Ikean Galej-kynttiläkuppia, niin olisin vielä onnellisempi. Löytyisikö keltään? Ostan tai vuokraan (jos esim. olet jo omiin kesähäihisi valmiiksi ostanut). Pienemmätkin määrät kelpaavat!

- Vieraslahjoista suurin osa on koottu. Lapsosille kynttilöiden sijaan mietitään vielä jotain muuta ratkaisua.

- Pöytä- ja istumajärjestys on valmis! Ihan vähän vain ahdisti ja loppujen lopuksi saatiin järjestys aika kivuttomasti tehtyä.

- Valokuvaajan kanssa on palaveerattu, sovittu aikataulusta ja mietitty potentiaalisia kuvauspaikkoja.


Tällä viikolla tulossa on vielä pöytien vatkaus ym. asioiden varmistelua juhlapaikalla keskiviikkona, koekampaus ja -meikki torstaina, vihkiharjoitus ja -keskustelu sekä puvun sovitus muutosten jälkeen perjantaina. Hyvä hääpöhinä siis. Hääviikolle olen varannut kynsien laiton, vaikka alun perin piti saada omista kynsistä itse nätit, mutta nämä petturit vain hajoavat käsiin.

Isoin jäljellä oleva juttu on musiikin valitseminen alkuiltaan taustalle ja yön pimeisiin tunteihin bailattavaksi. Minut on saatu vakuutetuksi siitä, että se ei ole niin paha rasti, miltä kuulostaa. Jospa viikonloppuna Essi Wuorelan Naimisiin -rallin soitannan jälkeen aloittaisi tuon urakan. Olen aikoinani törmännyt tosi hyviin häiden biisilistoihin ja toivon, että ne ilmestyvät eteeni kuin taikaiskusta, kun alan koota omia listoja.


Kuva: The Free Wedding

Löysin jonkun viikon takaisen listan tehtävistä asioista ja keskellä listaa oli yhtenä kohtana ”rauhoitu, kaikki järjestyy”. Näin se on uskottava :]

6 kommenttia:

  1. Voi harmi kun ei noita galej kippoja oo, on vain suuri määrä glimmoja!

    Ja hei tosiaan, kaikki järjestyy :)

    VastaaPoista
  2. Ai kamala kun iski paniikki postaustasi lukiessa.. Sama hääpäivä nääs.. onko siihen VAIN 11 päivää!!!! *panic panic...

    VastaaPoista
  3. Niin ja onnee onnee onnee. Tuo on niiiiin niiiiin ihanaa aikaa <3 NAUTI siitä!

    VastaaPoista
  4. Huiii, enää ei oo kauaa, loppusuora häihin häämöttää! :) Jos vain pystyt, niin kannattaa varata jos ei nyt kokonaista päivää, niin ainakin useampi tunti ihan vain hiljaisuuteen ja siihen rauhoitteluun ja hengittelyyn. Ettei mee koko loppurutistus hirveessä tärinässä ja happivajeessa niin sanotusti. :D

    Tsemppiä viimesten päivien järjestelyihin!

    VastaaPoista
  5. Oikein paljon onnea :) en malta odottaa että omiin häihin olisi vain 11 päivää!! :)

    VastaaPoista
  6. Iiiih, ihanaa! Nautihan viimeisistä neitipäivistäsi!

    VastaaPoista