keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Keskiviikko, tj 3

Elämäni viimeinen neitikeskiviikko.

Aamulla kaunis auringonpaiste! Oi kun lauantaina olisi samanlainen ilma. Surffasin heti weather.comin sivuille ja pettymykseksi lauantaille luvattiin siellä pilvistä ja lumisateita. Kokeilin onneani myös Forecan kanssa, joka näyttikin täydellistä päivää. Hehheh, luotan siis mieluummin Forecaan tänään (huomenna on todennäköisesti ennustukset taas päälaellaan).


Työmatkalla onnistuin kaatumaan ihan tasaisella maalla niin, että nyt juilii vähän polvea. Liukasta on! Toivottavasti tuo tuosta tokenee, etten joudu linkuttamaan alttarille.

Eilisiltana muistin, että aikanaan jäi kesken prosessi nimeltään poliisille alkoholitarjoilusta ilmoittaminen. Täytin lomakkeen jo viinoja vaille valmiiksi, mutta en silloin vielä tiennyt mitä kaikkea Tallinnasta mukaan tarttuu, joten kesken jäi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten tein sen nopsaan aamupäivällä ja tulostin dokumentit mukaan, jos jotain sanomista tulee. 11 euroa tuo kustansi ja omatunto on puhdas. Homman saa sähköisesti hoitumaan superhelposti täällä: Ilmoitus alkoholitarjoilusta. Löytyy sieltä 13. otsakkeen alta.

Kahvitauolla väänsin piiiiitkän listan muistettavista ja hankittavista asioista ja hoidin samantien muutaman alta pois. Soitin kukkakauppaan varmistelupuhelun kukkasten hakemisesta ja kysyin isiä sanomaan tervetuliaissanat. Ihana isi lupautui sanomaan muutaman sanan onnittelumaljojen yhteydessä.

Työkaverit pystyivät yllättämään taas, sillä vähän ennenkuin lähdin töistä, sain todella kauniin kukkakimpun ja vielä onnittelut tulevasta. Ja sitten se iski - aivan jäätävä jännitys! Ilmeisesti tajusin, että seuraavan kerran kun tulen töihin olen rouva ja ihan eri niminen ja ja ja. Eli jos joku kysyy, että jännittääkö, niin KYLLÄ. PALJON!

Jotenkin sain koottua itseni ja lähdin kodin kautta kaupoille. Tongin Tiimarin pussintäyttöpäiviltä meille riisiastiat. En tiedä heitelläänkö meillä edes riisiä, mutta kun halvalla sai. Vähän lisää rautalankaa vielä pompomeihin ja siimaa niiden kiinnittämiseen. Kotona oli vauhdissa tuttu valokuvauspömpelinrakennuspoppoo. Toivon ihan kauheasti, että pojjaat saa ongelmat ratkottua, ja rakennettua hienon - ja toimivan - pömpelin, miehelle kun tuo on niin rakas projekti.

Iltavirkkuna väänsin taas kymmenittäin pompomeja (miniversioita, joten tuli niin paljon), valmistin meidän hääauton takaikkunakyltin (se sanoo "Rakkautta kyydissä") ja tein paikkakortteja. Vielä aivan liikaa tekemistä kahdelle viimeiselle päivälle. Ja se Jännitys ei helpota toimintaa ollenkaan.

Sää näyttää jo Forecallakin pilvistä ja lumisadetta. Buuu!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kirjoittelet tänne tunnelmia viimehetken järjestelyistä ja fiiliksistä :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, aika lailla riittää tekemistä siellä vielä! Toivottavasti saatte kaikki valmiiksi - tai ehkä sekään ei ole niin tärkeää vaan se, että saatte levättyä. Väsymys iskee muuten hääpäivänä ja kuvissakin se valvominen näkyy. Joten nukkukaa kunnon yöunet <3 ! :)

    PS. Miten ihmeessä ehdit vielä tännekin kirjoitella :D

    VastaaPoista
  3. Huikeeta! Nää viimehetket on varmaan aikamoisia! :D Tsemppiä, onnea ja tosiaan stressitöntä viikkoa! :D

    VastaaPoista
  4. Ihanaa lukea viimeisten neiti-päivien fiiliksiä! :) Alkaa jo ihan itteekin jännittää toisen puolesta!

    VastaaPoista