tiistai 21. helmikuuta 2012

Tiistai, tj 4

Elämäni viimeinen neititiistai.

Kuva: Katieswedding.com
Iltavuoro töissä, joten heräsin myöhään äitin tekstariin ja soitin perään. Korusuunnitelmat ovat muuttuneet mustista helmikoruista valkoisiin. Helmikorvakorut ostin viime viikolla, ranteessa käytän äitiltä saamaani helmirannerengasta (sekä äitin samanlaista, kun haluan vähän runsaamman korun käteen) ja joko äitiltä tai siskolta lainattu helminauha tulee kaulaan. Tulee sitten jotain vanhaa ja jotain lainattua samalla hoidettua pois alta. Hyvä vaihdos ja valkoisilla helmillä onkin enemmän morsian olo (+sulhokin tykkää enemmän valkoisista koruista) :)

Ennen töihin lähtöä ehdin vähän mallailla vieraslahjan yhteyteen tulevaa paikkakorttia. En tiedä olenko niihin ihan tyytyväinen, mutta en taida jaksaa enää muutakaan miettiä. Miehen nakitin hakemaan Tiimarista vielä vähän lisää mustaa kartonkia, että saadaan pöytäplakaatit tehtyä.

Töissä minua kommentoitiin sanoilla "näytät erilaiselta - ihan morsiamelta jo". Hih!

Tulostin on laulanut tämän päivän ja ainakin melkein valmiina ovat nyt pöytiin tulevat menu/ohjelma-tekstit, istumakartan tekstit kehyksiin laitettaviksi sekä vieraskirjakortit. Meidän vieraskirja rakentuu niin, että vieraat saavat täyttää kortin, jossa on muutama kysymys. Kysellään mm. ohjeita avioelämää varten, ehdotuksia lasten nimiksi ym. Juhlapaikalle pystytetään superhyperupea automaattinen valokuvauspömpeli (sulhon rakkaudella rakentama), jossa vieraat käyvät ottamassa itsestään kuvan. Kuvan ja kortin vieraat sulkevat sitten kuoreen ja tiputtavat postilaatikkoon. Sitten joskus hääkrapulan lauettua me sommitellaan kuvat ja kortit kauniiksi vieraskirjaksi. Kuulostaa kivalta, mutta sisältää todellisuudessa hirmu monta liikkuvaa osaa. Katsotaan miten onnistutaan :)

Illalla kotona tapahtui. Mies, bm ja miehen kaveri rakensivat yläkerrassa pömpeliään ja minä väänsin porakoneen soidessa alakerrassa niitä saatanallisia pompomeja. Väliin soitettiin toisen kaason kanssa pohdintapuhelu, mitä pitää hankkia ja milloin. Aina kun keskittyy miettimään häitä, keksii lisää ja lisää ostettavaa ja muistettavaa! Tässä illassa on jo vähän haiskahtanut stressi, tosin vielä toistaiseksi hyvä stressi, ei ahdistava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti