keskiviikko 8. helmikuuta 2012

...

Rakas mieheni soitti äsken Helsingin satamasta, että ovat bestmanin kanssa myöhästyneet laivasta, jolla oli tarkoitus mennä Tallinnaan viinoja hakemaan.

Olen nyt vähän raivostuneessa tilassa.


Kuinka vaikeaa se voi olla?
Minä pohdin illat pitkät juomia ja niiden määrää, tein listat juomista valmiiksi, huolehdin ja paapoin, tehtiin ja maksettiin osa juomista pre order tilauksena. Ja herran ei olisi tarvinnut kuin mennä laivaan ja seilata tyytyväisenä. Argh!
No, menevät sitten seuraavalla laivalla.
Nyt ne pre orderit jää varmaan jonnekin jumittamaan, kun paluu ei olekaan sillä laivalla mitä oli sovittu. Meidän viinaparat :(

Tämä olisi täydellinen Satuhäiden "järjestelyt sujuvat hyvin, kunnes..." -tilanne.

Kelle saa suuttua? :)

6 kommenttia:

  1. *hali* Voi apua!!!! I feel you! Juoksenko satamaan huutamaan miehille, että uikaa Tallinnaan! Osaan olla aika pelottava, jos on tarvis! :D

    Voi tyttökulta!!!! :( Toivottavasti saatte ne pre-orderit! Eikös ne toisiaan jaeta vasta satamassa? Eli periaatteessa vois ootella siellä?

    GGGRRRR!!! oon nii kiukkunen sun puolesta!

    VastaaPoista
  2. ai kauheeta! :( aika kökkö tilanne.
    Mut pakko sanoa, että toi Satuhäiden "järjestelyt sujuvat hyvin, kunnes..."- juttu aiheutti pientä repeilyä :) Mä kuulin jo sen kertojan äänen mun mielessä ja sut kertomassa kameralle että "Siellä ne miehet on satamassa ja laiva lähti jo" :)

    Toivotaan että kaikki sujuu kuitenkin,lopulta, hyvin:)

    VastaaPoista
  3. Kurja juttu :( Toivottavasti loppu menee mukavasti..

    Voisitko kirjoittaa jotain tarkemmin juomista? Mihin päädyitte, paljonko jne jne..

    VastaaPoista
  4. Miehet... Ja sitten ne vielä ihmettelee että mitäs järjestelemistä niissä häissä on!

    VastaaPoista
  5. Auts! Meillä pelättiin juurikin tätä ja kompromissina päädyttiin naapurin Alkoon ,) Loppujen lopuksi säästöä olisi meidän juomilla tullut n. 100e, joten onko ihan sen arvoista.. jaa-a. Lähinnä huoletti mahdolliset säämyrskyt jne. jolloin lautat eivät kulje. Toivottavasti nyt jo teillä loppu hyvin kaikki hyvin!

    VastaaPoista
  6. Voii eii!!! Toivottavasti saatte vielä tilatut pullot kotiin! Ei kai tähän voi sanoo muuta, kuin one word: miehet... :D

    VastaaPoista