sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kukat

Juutuin tänään nettiin koko päiväksi selaamaan kukkasten kuvia. Etsin siis hääkimppuehdokkaita ja muutenkin somistukseen kukkaideoita.

Hääkimpusta minulla ei ole ollut oikeastaan minkäänlaista ideaa ennen tätä päivää. Toki olen ajatellut sen olevan teemavärien mukainen, mutta muita ajatuksia ei ole ollut. Satoja kimppuja selattuani näyttäisi siltä, että tykkään pääasiassa tiiviistä pallomaisista kimpuista. Kukkina tykkään kalloista, pionista, jaloleinikistä, neilikasta, eikä se perinteinen ruusukaan nyt niin huono ole. Kimpussa saisi myös olla jotain muuta kuin kukkia. Ehkäpä "risuja", pieniä käpyjä, havuja, marjoja tai muita ei-eläviä koristeita.
Tässä kimppuja, joista tykkään kovasti:













Muutama edellisestä pallolinjasta eriävä, mutta superkaunis roikkuva malli:



Tämä seuraava on ihanan erilainen! Kukat olisivat siinä mustaa ja tummanpunaista.



Lopulta löysin sitten ehkäpä Sen Oikean - tosin väärissä väreissä. Miltä näyttäisi tällainen kimppu, jossa osa palloista olisi valkoisista kukista ja osa tummanpunaisista niinkuin kuvan kimpussa. Nauha voisi olla musta. Minusta tuo on ihana!



Ehdottomat nounout kimppuun ovat liljat (aivan liikaa hautajaiskukkia), vihreät hörhöttimet ja perinteisinä pitämäni pisaran muotoiset runsaat, harvat kimput.


Somistukseen tulee sitten paljon valkoisia tulppaaneja - ehkä vähän tummanpunaisiakin.
huurteiset risut tulppaanien sekaan tai erikseen
lyhyemmät varret ja vähemmän lehtiä


tulppaanit kokonaan maljakon sisään?

Jos vielä yhtään katselen kukkakuvia, alan harkita alanvaihtoa ja ryhtyä floristiksi. Niin ihmeellisen kauniita kukat ovat, ja niin ihmeellisen kaunista voi saada kukista aikaiseksi!

4 kommenttia:

  1. Itse haluan pllomaisen ruusukimpun, mahdollisesti helmillä somisteltuna. En tykkää roikkuvista kimpuista enkä mistään kovin erikoisista.

    VastaaPoista
  2. Meillä käytetään valkoisia tulppaaneja, paljon.:)) ja hääkimppuni tulee olemaan sanomalehteä.:DD pst. hieno kuva tuo jossa on valkoisia tulppaaneja ja niiden seassa puiden oksia - hieno idea. Ulos sisäänkäynnille tulee isot mustat sängot joihin laitetaan kaikkea mitä ulkoa löytyy; oksia ja kukkia jne.

    VastaaPoista
  3. Minäkin haaveilen tiiviistä, pyöreästä kinmpusta ja olen itsekin postannut lukuisia kuvia hääkimpuista ja myöskin viettänyt kokonaisia päiviä selaten netissä eri vaihtoehtoja ja kuvia -ihan vain pelkistä kukista! :D Joten ihan normaalilta morsiamen touhuilulta ja intoilulta tuo sinunkin juttu kuulostaa. :)
    Blogisi on viehättävän ja mielenkiintoisen näköinen, laitanpa siitä linkin omaan hääblogiini, niin voin jatkossakin käydä lueskelemassa tätä.

    VastaaPoista
  4. Kauniita kimppuja! Erityisesti noi valkoiset kimput on tosi ihania. Täälläkin saa kannatusta pallomainen ruusukimppu! Ruusu on niin klassisen kaunis, että varmasti sopii lähes, minkälaisen puvun kanssa tahansa!

    VastaaPoista