maanantai 23. tammikuuta 2012

33

Jos meidän alkuperäinen suunniteltu häiden päivämäärä olisi pitänyt paikkaansa, olisimme nyt naimisissa. Juhlapaikan varausten vuoksi häihin on kuitenkin vielä ruhtinaalliset 33 päivää. !


Viikonloppu ei tuonut vielä polttareita (eli jännitys jatkuuuuu), mutta se toi muutaman hääpainajaisen ja Ikean reissun, josta mukaan tarttui mm. 761 kynttilää vieraslahjoja ja somistusta varten. Saattaapi jokunen kynttilä jäädä vielä häiden jälkeiseenkin fiilistelyyn :D
Tosielämän hääpainajainen on se, että Ikeasta oli galej-kynttiläkipot loppu. Meillä on siis 596 tuikkua ilman kippoa. Apua! Ikean sivujen mukaan ne on joka Suomen Ikeasta loppu. Jostain pitää siis saada kipposet käytettynä hommattua tai tyytyä vaikka niihin matalampiin kynttiläkippoihin.

Armailla vieraillamme on viikko aikaa ilmoittautua. Vähän numeroita: 70 kutsuttua, 48 ilmoittautunutta, 3 kieltäytyjää ja 19 ei ole vielä ilmoittanut tulostaan/tulematta jättämisestään. Toivottavasti ihmiset ymmärtäisivät ilmoittaa myös esteellisyydestään. Noh, joka tapauksessa soitellaan sitten ensi viikolla perään, jos (kun) ei kaikista kuulu.

Miehen pukeutuminen on nytkähtänyt askeleen eteenpäin. Ollaan käyty kahdessa paikassa sovittamassa vuokrapukuja ja vaikka kuinka bonjour-puvusta tykkäsin, se on ei-niin-hirmu-pitkän miehen päällä ei-hyvä. Joten saketti lienee vaihtoehto johon päädymme. Ongelmaksi on muodostunut saketin alle laitettavat roippeet, jotka eivät aikaisemmissa paikoissa ole miellyttäneet silmää. Huomenna käymme vielä kolmannessa sovittelussa ja sitten on päätösten aika. Peukut pystyyn :)

3 kommenttia:

  1. Voihan! Toivottavasti kynttiläkippoja löytyy ja viimeisetkin vieraat ilmoittautuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      tämä kommentti ei kuulu nyt tähän postaukseen, mutta minulla olisi sinulle kysymys koskien pitkää huntua, jota käytät viimeisimmässä pukusovitus-postauksessa (3.kuva). Voisitko ottaa minuun yhteyttä alla olevaan s-spostin kautta?

      tiiu
      elmocava(at)gmail.com

      Poista
  2. Sama järkytys tuli mulle Ikeassa nyt vkoloppuna! Tosin olen ostanut tuikkuja jo käytettyinä, mutta en ole laskenut monta niitä on ja nyt jännittää, onneksi huomenna pääsen tarkistamaan asian. Mutta ihan kummallista että ne on kaikkialla loppu! Toivottavasti tilalle aukeaa jotain ehkä parempaa :) Tsemppiä valmisteluihin, on kyllä kiva lukea muiden samanaikaisista hääsuunnitteluista!

    VastaaPoista