sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Lahjomukset vieraille


Rakkaille häävieraille on tarkoitus askarrella lahjaksi kynttiläpaketti virkatulla lumihiutaleella. Tämä olisi sitten vähän kuin hääkarkin korvike. Namusia meille ei varmaankaan tule muussakaan muodossa.

Ajatuksena oli, että lahja toimisi samalla paikkakorttina, mutta en ole ihan vakuuttunut vielä vääntämistäni malleista. Jos lahjassa olisi nimi samassa, tulisi lahjasta ehkä enemmän henkilökohtaisempi? Tai vieraat tajuaisivat paremmin sen olevan lahja, ja se ehkä lähtisi varmemmin kunkin mukaan?

Paikkakorttivaihtoehto 1

Paikkakorttivaihtoehto 2
Tai sitten vaan ihan lahja omanaan ja paikkakortit erikseen.


Virkattuja lumihiutaleita tulee lahjojen lisäksi muuten somistukseen pöydille. Lahjoihin tulevat pitää varmaan tärkätä, että näyttävät vielä hienommilta. Käsityöihme-äitini on tehnyt muutaman viikon aikana lähemmäs (vai jo yli?) sata hiutaletta (!!!), joista mallikappaleet kopsahtavat alkuviikosta minulle postilaatikosta. En tiedä ehdinkö itse virkata mitään, kun äiti on niin tehokas. Tosin, näin äitin tekemänä ainakin laatu on varmasti hyvää. Ja niin, aloitinhan minä yhden hiutaleen virkkaamista tuossa marraskuussa ja se on vieläkin kesken, kun meni hermot.

Kynttilöiden pohjapaperin toisella puolella on rakkaus-aiheinen Viivi & Wagner -sarjakuvastrippi. Sekin hiukan mietityttää, että onko se kovin irrallinen elementti, kun muuten mitään sarjakuviin tai huumoriin viittaavaa eivät meidän häät oikein viestitä.

5 kommenttia:

  1. Tosi ihanat lahjat teillä vieraille! :) Itse tykkään paikkakorttivaihtoehto ykkösestä eniten.

    VastaaPoista
  2. Todella ihanat ja vuodenaikaan sopivat lahjat. Nuo hiutaleet ovat niin söpöt! :)

    Tykkään ehkä eniten tuosta ekasta paikkakorttivaihtoehdosta. Se on selkeä ja ajaa asiansa. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat! Tykkään paikkakortti ekasta, mutta ei kakkonenkaan huono ole :)Kakkosessa tulee ehkä paremmin näkyviin nimi, kun omaa paikkaa etsiskelee..

    VastaaPoista
  4. Tykkään myös ykkösestä! Ihanat!

    VastaaPoista
  5. mäkin tykkään ykkösestä eniten! :]

    VastaaPoista