sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Mustat kaasot

Koska minä en sitten mustaa hääpukua saanutkaan, korjataan homma kaasojen puvuissa. Kävimme tänään shoppaamassa tyylikkäät pikkumustat kaasokaunottarilleni. Olen ihastellut morsian + mustamekkoiset kaasot -kuvia jo piiiitkään. Ihanaa, että omat kaasoni olivat samantien sujut idean kanssa.






4 kommenttia:

  1. Itse kaasona olisin iloinen, jos morsian haluaisi mustat puvut kaasoilleen. Tunnen vain oloni mustassa niin kotoisaksi ja ovathan pikkumustat aina in. :)

    VastaaPoista
  2. Meille tulee kanssa kaasoille mustat asut! Toiselle kaasolle onkin jo hankittu söötti pikkumusta, toisen kaason asu on vielä suunnitteilla. Hän ei ole ollenkaan hameihminen, joten en voi / halua pakottaa häntä sellaiseen pukeutumaan. Sovittiin, että hän on mustissa suorissa housuissa, ja hankitaan hänelle sitten saman tyylinen pusero, kun mitä toisen kaason mekon yläosa on. Plus sitten kun on samanlaiset asusteet (esim korut, hartiahuivit), niin siitä tulee tarpeeksi sitä yhtäläisyyttä! :)

    VastaaPoista
  3. Minä ehdotin kaasoilleni, että laittaisivat punaiset mekot ja mustat asusteet. Ymmärsivät ehdotukseni täysin. (lempivärini ovat musta ja punainen) :D

    VastaaPoista
  4. meillä tulee myös kaasoille pikkumustat. neidit on niin erilaisia ja lempivärit on myös todellakin erilaiset. häiden teemaväri ois tietnekin ollu mun ykkösvaihtoehto, mutten tahtonut heitä siihen pakottaa, kun tiedän että molemmat olisivat siihen suostuneet, mutta seläntakana kironneet ja irvistelleet. pikkumustalle tulee sitten jatkossakin käyttöä. :]

    VastaaPoista