keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kyydit

Panosta/Pihistä-listauksessamme pihistä-puolelle on kuulunut alusta lähtien hääauto. En oikein näe ideaa siinä, että hulppeasta hääautosta maksetaan monia satoja euroja muutamien minuuttien ajojen takia (kirkosta hääpaikalle ajaa n. 8 minuuttia). Ja kun on talvi, ei kaduilla varmaankaan oleskele paljon ihmisiä ihailemassa ohi lipuvaa hääautoa ja meitä siellä kyydissä. Hääautoksi siis valikoitui toisen kaason kaunis, valkoinen bemari. Siinä on meille autottomille tarpeeksi hienoutta :)

Kuvat: BMWCoop



Autoon tulee varmaan aika perinteiset koristukset, vähän nauhaa eteen, kyltti takaikkunaan ja kilkattimet perään.
Takalasin kyltissä voisi lukea vaikka
”Rakkautta kyydissä” tai
”Team The Sukunimi” tai
”Aamen!” tai
”Kultahäät 25.2.2062”

Olen katsellut näitä eri teksti-ideoita Naimisiin.info-foorumilta. Ihan hillitön olisi ”/join #avioliitto” irc-tyyliin, mutta sitä ei kaikki tajua.

Kirkolta lähdemme siis bemarilla, mutta saapuminen juhlapaikalle olisi tarkoitus tehdä vähän toisin. Mikäli sää ja hiekoitustilanne sen sallivat, laskemme juhlapaikan mäen alas vieraiden keskelle punaisella potkukelkalla :]

5 kommenttia:

  1. Ihana idea toi juhlapaikalle potkukelkalla tulo!! :D Ei ihan sieltä perinteisimmäistä päästä. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavia suunnitelmia! Tuo potkukelkkaidea on mahtava! Ja bemarit nyt kelpaa aina. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi makee tuo potkukelkkavisio! Pidetään peukkuja, että säät suosii :) Ja autokin on mun mielestäni just bueno (itse kun en ole limusiinien, wanhojen autojen tai vossikkakyytien ystävä)!

    VastaaPoista
  4. Potkukelkka <3 !

    Muuten ihan aiheesta toiseen: tuliko teille booli häihin ja paljonko olette ajatelleet varata sitä?

    VastaaPoista
  5. Kiitosta kommenteista :)

    Tanja: Olen yrittänyt olla miettimättä viina-asioita, kun se on takuuvarma stressin aiheuttaja. Mies ja bm hoitaa viinit ja viinat ja muut. Todennäköisesti jonkinmoinen booli tulee, mutten ole yhtään vielä käyttänyt aikaani esim. sen määrän pohtimiseen.

    VastaaPoista