torstai 26. tammikuuta 2012

Mies ja muuta ihanaa

Miehellä on nyt puku! Halleluja!
Oikeastaan ainut vaihtoehto vuokrapuvuista oli saketti. Mies kun ei halunnut mustaa pukua (koska sellainen löytyy kotoakin ja on kaikissa juhlissa käytössä) ja bonjour-puvun takki olisi kaivannut pidempää ihmistä sisäänsä.

Saketti ja ivory liivi ja musta dumbo ja voi kun se on komee ♥ Tahdon!




Samalla reissulla ostin itselleni mustan boleron.

Muutama muukin juttu on saatu hoidettua.
- Unelmasormusparkani jäi morsiusdieetin vuoksi ihan liian isoksi ja se on tällä hetkellä kultasepällä pienennettävänä. Koko pienenee 0,75 (jotain yksikköä) eli 17 --> 16,25, joten jonkun verran tuo -20 kiloa on vaikuttanut sormiinkin.

- Toinen morsiusdieetistä "kärsinyt" on hääpukuni, joka lähtee muokkaukseen ensi viikolla. Vetoketjun tilalle vaihdetaan nyöritys ja jonkinlainen nappi tai lenkki lisätään, että saadaan laahus ylös.

- Askartelupaskartelua olen vähän harrastanut. Vieraslahjojen lopullinen kuosi on suunniteltu ja pahvit leikattu, Ikean valkoisissa pienissä Nyttja-kehyksissä on nyt pöytänumerot ja pom-pom-tehdas on käynnistetty. Tajusin, että meillähän on aivan liian vähän silkkipaperia pomeihin, kun yhteen sopivan kokoiseen tarvitaankin kaksi kokonaista Tiimarin silkkipaperipakettia. Tilasin sitten samantien läjän valkoista silkkipaperia eBaysta. Oi, toivottavasti ehtivät pikapikaa perille! Niistä tulee kyllä varmaan aika nättejä!


3 kommenttia:

  1. Ihana otsikko :)

    Vitsi, nuo pom-pomit ovat kyllä kivan näköisiä, etenkin tuollaisina valkoisina!

    VastaaPoista
  2. On kyllä! Osaisinkohan mäkin... :D

    Onnittelut miehen puvusta! :D

    VastaaPoista
  3. Onnittelut täältäkin miehen puvusta, hyvältä näyttää! :)

    Noihin pomeihin saa kyllä kulumaan tota silkkipaperia, kun yhteen olen yleensä laittanut noin 16 arkkia ;)

    VastaaPoista