tiistai 10. tammikuuta 2012

Miun mies ♥

Semmoinen pikkujuttu kuin sulhasen vaatetus on kokonaan miettimättä. Asia korjaantunee perjantaina, jolloin lähden äijäporukassa pukumetsästykseen, matkassa siis mukana mies ja bestman.

Tähän mennessä miehelle on hankittu ainoastaan kalvosinnapit. Ostin ne jo alkusyksystä Ebayn ihmeellisestä maailmasta ja annoin Meidän Päivä -lahjana joulukuussa. Ja kun teemaa yritetään pitää yllä - yllättäen kalvosinnapit ovat lumihiutaleet :]

Alunperin mietteissäni näin miehen saketissa, mutta pari postausta sitten hokaamani kenkä-sukka-kombo ei oikein taida toimia harmaaraidallisten housujen kanssa, vaan kaipaa täysmustat housut. Muutenkin, kun olen nyt googlaillut pukumiehiä netistä, alkaa bonjour-puku näyttää parhaalta vaihtoehdolta.
Kuva: Suomen Pukuvuokraamo

Kuva: Porin Juhlava


Hyvältähän se tietysti näyttää missä vermeissä vaan. Yritän olla mahdollisimman vähän bridezilla ja antaa sulholle melkein vapaat kädet pukuvalinnassaan. Toivottavasti se tajuaa valita oikein ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo kalvosinnapit. Kaasoillemme tuleekin juuri tuolta Porin Juhlavasta mekot, sulhaselle ja bestmanille liivit ja sakettisolmiot :) Meillä sulho päätyi laadukkaaseen tummaan pukuun ja se oli oikein mahtava valinta. On käyttöä sitten tulevaisuudessakin.

    VastaaPoista
  2. "Toivottavasti se tajuaa valita oikein ;) " :D oikein!

    VastaaPoista